Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 14-05-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 14-05-2016

Posted 6 jaren 10 maanden geleden #2699
Wie speelt zich veilig en wie gaat de nacompetitie in, of degradeert zelfs mogelijk? Flink wat belangen staan er in ieder geval op het spel bij Werder Bremen tegen Eintracht Frankfurt. Voor het ingaan van de laatste speelronde hebben de bezoekers één punt meer op de rekening staan. Kijkend naar de huidige vorm heeft Eintracht ook de beste papieren voor de uitwedstrijd bij Werder. Zij wonnen namelijk de laatste drie uitduels allemaal en lijken op het juiste moment in de competitie de spirit te pakken te hebben.

Daarbij komt dat Werder een ploeg is die Eintracht Frankfurt wel ligt. Van de laatste 11 officiële duels tussen beide teams, verloor de uitclub er maar één. De gasten incasseerden minstens twee doelpunten in hun laatste drie thuiswedstrijden. Desondanks ging maar één van de laatste negen thuisduels verloren in het Weserstadion en ook dat levert weer een hoop mooie quoteringen op. Werder moet, Eintracht zal afwachten.

In de Bundesliga heeft Werder een positieve thuisbalans tegen Eintracht staan. Van de 45 duels werden er 26 gewonnen, 8 gelijkgespeeld en 11 verloren. Van de laatste 5 thuisduels werd er echter maar één winnend afgesloten: de meest recente. Opmerkelijk genoeg zijn er in de Duitse competitie maar vier teams die vaker scoren dan Werder Bremen, terwijl maar twee clubs minder vaak trefzeker zijn dan Eintracht. Het probleem bij de groenen is dat alleen VfB Stuttgart (72) meer goals incasseerde dan zij (65 treffers).

Al met al ziet het er wel gunstig uit voor Eintracht Frankfurt. Zij verloren dit seizoen ook nog geen enkele uitwedstrijd tegen de nummers 11 tot en met 18, terwijl elke uitbeurt bij de huidige nummers 1 tot en met 10 verloren werd. Aan een punt hebben de visitors voldoende en ik ben geneigd te zeggen dat het daar ook op gaat uitdraaien: 1-1 in Bremen. Wat denken jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares