Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Engeland – Portugal 02-06-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Engeland – Portugal 02-06-2016

Posted 6 jaren 5 maanden geleden #2781
Een interessante krachtmeting met het oog op de start van het Europees Kampioenschap in Frankrijk is de ontmoeting tussen Engeland en Portugal. Aan Portugese zijde zal Cristiano Ronaldo in ieder geval ontbreken. Hij speelde recent nog de Champions League-finale met Real Madrid tegen Atletico Madrid. Bondscoach Fernando Santos kent dan ook geen ideale voorbereiding op de eerste EK-wedstrijd, die op 14 juni tegen IJsland wacht.

Eind maart wonnen de Zuid-Europeanen nog knap met 2-1 van Belgie; afgelopen weekend werd Noorwegen simpel met 3-0 opzij gezet. De Engelsen kennen en wat wisselvalliger voorbereiding, met recent nog de verliespartij tegen het Nederlands Elftal. Daartegenover staan echter puike zeges op Frankrijk (2-0), Duitsland (3-2) en Turkije (2-1). Op basis van deze uitslagen lijken de Engelsen klaar voor hun eerste poulefasewedstrijd tegen Rusland. In een groep met Slowakije en Wales is doorbekeren een logische doelstelling.

Beide landen troffen elkaar in een vriendschappelijke interland 13 keer eerder, met Portugal slechts één maal als winnaar. De laatste keer dat ze elkaar ontmoetten, was in 2006 op het EK in Duitsland. Toen wonnen ze wel, al was het na strafschoppen. Saillant detail: Cristiano Ronaldo maakte toen ook al de beslissende. Wayne Rooney werd met een directe rode kaart van het veld gestuurd door de Argentijnse arbiter Horacio Elizondo.

Engeland kwam in 10 van de laatste 11 interlands tot scoren en lijkt onder Roy Hodgson eindelijk de formatie te hebben gevonden waarin het ook tegen toplanden resultaten boekt. Portugal heeft al 19 duels op rij niet meer gelijkgespeeld en balanceert op het randje van net wel of helemaal niks. Ik schat de Engelsen op dit moment net iets verder in, zeker ook gezien het ontbreken van Ronaldo, en voorspel een 3-1 zege voor hen.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Engeland – Portugal 02-06-2016

Posted 6 jaren 5 maanden geleden #2783
Ben benieuwd wat Engeland gaat laten zien dit EK. De verwachtingen van mijn kant zijn ieder geval hoopvol. Ze hebben voor het eerst in jaren weer eens een redelijk team en scoren veel.

Come on England!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares