Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Real Sociedad – Real Madrid – 21-08-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Real Sociedad – Real Madrid – 21-08-2016

Posted 6 jaren 3 maanden geleden #3125
Met het binnenhalen van de Champions League beleefde Zinedine Zidane een uitstekend debuutseizoen als coach. In de nationale competitie grepen de Madrilenen echter wel naast de hoofdprijs: aartsrivaal Barcelona finishte met één punt voorsprong en sleepte zo de 24ste landstitel in de wacht. Grote aankopen bleven vooralsnog uit bij de Koninklijke, al werd Alvaro Morata weer teruggehaald van Juventus.

Door zijn komst heeft het gevaarlijke aanvalstrio Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo er wat extra concurrentie bij. Van hen drie slaagde enkel Benzema er vorig seizoen niet in om te scoren tegen Real Sociedad. Het heenduel werd met 3-1 gewonnen (twee goals Ronaldo, én een gemiste penalty), terwijl Gareth Bale er door zijn treffer voor zorgde dat Real ook het uitduel bij Sociedad won: 0-1.

Die 0-1 van vorig seizoen was voor het eerst weer een wedstrijd tussen beide teams waarin minder goals in totaal vielen dan liefst vier stuks. De 8 duels daarvoor eindigden respectievelijk in, vanuit Real Madrid’s oogpunt: 3-1, 4-1, 2-4, 4-0, 5-1, 3-3, 4-3 en 5-1. In het Estadio Anoeta zou een mogelijk doelpuntenfestival dus zeker niet uit de lucht komen vallen.

Hoewel Real Sociedad in de voorbereiding won van zowel NEC Nijmegen (0-2) als SC Heerenveen (0-2) is Real Madrid normaal gesproken een maatje te groot. In 7 van de laatste 9 ontmoetingen tussen beide teams in La Liga kwamen ze allebei tot scoren, dus een gokje op ‘Both teams to score’ levert vermoedelijk nog een mooie quotering op. Real Madrid scoorde minstens 2 keer in 8 van de laatste 9 duels en die reeks gaan ze waarschijnlijk wel voorzetten: 1-3 voor de Koninklijke in San Sebastian.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares