Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chelsea – Liverpool 16-09-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Chelsea – Liverpool 16-09-2016

Posted 6 jaren 6 maanden geleden #3223
Zoals er vrijwel iedere week een topper in de Premier League op het programma staat is dat ook in de vijfde speelweek weer het geval. Op Stamford Bridge staat de kraker tussen Chelsea en Liverpool, in de Champions League ooit eindigend in 4-4, op het schema. Liverpool kende een uitstekende generale, door vorige week met liefst 4-1 te winnen van Leicester City. Chelsea had aan twee treffers van Diego Costa niet genoeg om op bezoek bij Swansea City te winnen: 2-2.

Chelsea – Liverpool is ook het duel tussen The Blues en The Reds. Wat dat betreft verloor rood de laatste drie competitieduels allemaal niet. Vorig seizoen werd het op Anfield 1-1 en won Liverpool bij Chelsea zelfs met 1-3. Dat beide ploegen aan elkaar zijn gewaagd blijkt wel uit het feit dat ze tegen elkaar wisten te scoren in liefst negen van de laatste tien onderlinge duels.

Voor Chelsea geldt dat zij nu al in tien opeenvolgende Premier League-wedstrijden hebben gescoord tegen de equipe van Jürgen Klopp. Sinds een 0-3 nederlaag tegen Manchester City hebben The Blues hun laatste vier thuisduels niet meer verloren. Dit seizoen werd er voor eigen publiek al gewonnen van West Ham United (2-1) en Burnley (3-0). Eden Hazard kwam in beide thuisduels tot scoren.

Liverpool daarentegen moest het doen met slechts één uitzege in de laatste vijf wedstrijden buiten de eigen stad. De driepunter die ze boekten was in de sensationele ontmoeting met Arsenal (3-4) dit seizoen. Bij Burnley (2-0) werd verloren en bij Tottenham Hotspur gelijkgespeeld: 1-1. Voor de ploeg van Klopp is het in ieder geval overleven in het eerste bedrijf: Chelsea maakte in de laatste vier duels namelijk steeds een goal tegen ze voor de theepauze.

Wederom genoeg ingrediënten om Match of the Day op te nemen of er een livestream bij te pakken. Het catenaccio van Conte tegen de voetbalpassie van Klopp gaat denk ik eindigen in een 1-1 remise. Wat schatten jullie in?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Chelsea – Liverpool 16-09-2016

Posted 6 jaren 6 maanden geleden #3236
Ik denk dat Chelsea dit thuis wel gaat winnen. Ze zijn net even wat verder dan Liverpool.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares