Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chelsea – Manchester United 23-10-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Chelsea – Manchester United 23-10-2016

Posted 6 jaren 5 maanden geleden #3339
Met Liverpool-uit (0-0), Fenerbahçe-thuis (donderdagavond), Chelsea-uit en Manchester City-thuis op het programma zijn het niet de meest gemakkelijke weken voor Manchester United. De nummer zeven van de ranglijst kan een driepunter op bezoek bij Chelsea, de nummer vijf, echter goed gebruiken om in het spoor te blijven van de koplopers Manchester City en Arsenal (8-19).

Sinds de invoering van de Premier League speelden beide clubs 24 keer eerder tegen elkaar in de Engelse hoofdstad. Chelsea won 10 van die duels, 9 keer werd het gelijk en pas 5 maal won United. Van de laatste 14 duels van deze wedstrijd wonnen The Mancunians er echter maar één. Dat was in oktober 2012, toen Javier Hernandez de winnende maakte, nadat Ivanovic én Torres met rood van het veld waren gestuurd.

Na die nederlaag verloor Chelsea niet meer van United (W3-G4-V0). Dat brengt meteen een saillant detail met zich mee, want de club bleef namelijk nog nooit in acht opeenvolgende competitieduels zonder nederlaag tegen hen. Chelsea is dan ook de ploeg waartegen Manchester United in het verleden van de Premier League het vaakst van verloor: 16 keer.

Met zeven treffers hebben de Londenaren in de persoon van Diego Costa de topscorer van de Premier League in huis. Bovendien vielen er meer dan 2,5 goals in totaal in 7 van de laatste 8 thuisduels van The Blues en dus kan een goal van de Spaanse Braziliaan niet worden uitgesloten. Ik verwacht op Stamford Bridge een 1-1 gelijkspel met goals van Costa en Ibrahimovic. Dat laatstgenoemde weet wat scoren is tegen Chelsea, liet hij afgelopen jaar nog zien in de Champions League: met Paris Saint-Germain scoorde hij toen zowel in het thuis- als uitduel tegen de Londense ploeg.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Chelsea – Manchester United 23-10-2016

Posted 6 jaren 5 maanden geleden #3345
Manchester wint van Chelsea met 2-1.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Chelsea – Manchester United 23-10-2016

Posted 6 jaren 4 maanden geleden #3356
Dat zou een sensatie zijn! Ik zeg 1-1
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares