Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Manchester City – FC Barcelona 01-11-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Manchester City – FC Barcelona 01-11-2016

Posted 6 jaren 1 maand geleden #3357
Met een 4-0 nederlaag werd Manchester City twee weken geleden redelijk van de mat gespeeld in Camp Nou. Barcelona was heer en meester en trakteerde hun ex-coach, Pep Guardiola, op een flinke afstraffing. Hoe beide teams er in de verse novembermaand voor staan, is nog even afwachten. De ploeg uit Londen is na een ijzersterke start bezig aan een reeks waarin maar één van de laatste zes officiële duels werd gewonnen, terwijl Barcelona Piqué en Jordi Alba voorlopig kwijt is.

Daar zullen The Citizens eindelijk eens een keer van willen profiteren. De vorige vijf keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten in de Champions League, was Barcelona namelijk steeds de sterkste. In 2013/14 wonnen ze met 2-0 en 2-1, terwijl er een seizoen later – ook in de kwartfinale – met 2-1 en 1-0 werd gewonnen. De thuisbalans van de steenrijke club uit Manchester biedt desondanks wel enig perspectief. De laatste 7 thuiswedstrijden werden allemaal niet verloren (vijf winst, twee gelijk) en in september 2015 werd voor het laatst verloren, toen Juventus er met 1-2 won.

Echter, Barça is een klasse apart de laatste jaren. Sinds 2007/08 eindigen de Catalanen als groepswinnaar in hun CL-poule en lijden ze maximaal één nederlaag in de poule. Bayern München (3-2) en Atletico Madrid (2-0) lieten de voorbije seizoenen wel zien dat de ploeg van Jasper Cillessen te verslaan is en met de aanwezige kwaliteit in de City-selectie valt dat ook niet uit te sluiten.

Desondanks boekt de Premier League-club nauwelijks successen in het miljoenenbal. Bovendien kregen ze liefst 4 keer rood in de laatste 5 duels met Barcelona en met tien tegen elf wordt het wel een heel lastig verhaal. Het MSN-gevaarte in de voorhoede zal voor City dan ook niet te stoppen zijn, verwachten we. Waar er mogelijk weer een rode prent gaat vallen, zal Barcelona met 0-2 zegevieren.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares