Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Ajax – Celta de Vigo 03-11-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Ajax – Celta de Vigo 03-11-2016

Posted 6 jaren 4 weken geleden #3386
In Groep G van de Europa League kan Ajax thuis de klus gaan klaren tegen Celta de Vigo. Een zege voor de Amsterdammers betekent dat er hoe dan ook overwintert wordt in Europa en bij een gelijkspel kan de nummer twee uit de Eredivisie zich ook al plaatsen. Daarvoor is de ploeg van Peter Bosz dan wel afhankelijk van het resultaat bij Panathinaikos tegen Standard Luik. Ook daar moet er na negentig minuten een gelijkspel op het scorebord prijken, wil Ajax zeker zijn van de volgende ronde.

Beide teams troffen elkaar in Europees verband drie keer eerder. Zowel Ajax als Celta won één keer en het werd logischerwijs één keer een gelijkspel: in de meest recente ontmoeting in Vigo (2-2). Met het oog op de laatste resultaten in de Europa League zijn de uitgangspunten voor Ajax positief. De laatste 6 duels in de ‘mini-CL’ werden niet verloren, sinds Fenerbahçe op 22 oktober 2015 te sterk bleek.

Celta de Vigo is er voor het eerst sinds 2007 weer bij en is in de huidige campagne ook nog zonder nederlaag. Bij Standard Luik werd gelijkgespeeld (1-1) en tegen Panathinaikos (2-0) gewonnen. In Amsterdam staat de Spaanse ploeg, waar ex-Feyenoorder John Guidetti speelt, echter een helse klus te wachten. Ajax verloor de laatste 7 Europa League-wedstrijden voor eigen publiek niet, sinds het werd overklast door de pressing machine van Red Bull Salzburg: 0-3.

Daar lijkt het team van te hebben geleerd en tegen Celta mag het dat in de praktijk gaan brengen. Beide teams toonden twee weken terug al aan, aan elkaar gewaagd te zijn en bovendien biedt een gelijkspel voor beide ploegen ook weer een goede uitgangspositie om door te bekeren. Een 1-1 remise is op het eerste gezicht dus een best logische beredenering. Wat denken jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Ajax – Celta de Vigo 03-11-2016

Posted 6 jaren 4 weken geleden #3387
Ajax wint van Celta de Vigo.
Uit had Ajax al moeten winnen en 2-2 wa mijns inzien geen terechte uitslag.
Als Ajax secuur met de kansen omspringt dan wint het gewoon in Amsterdam.
Dolberg 2 keer ...aldus 2-0 voor Ajax.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares