Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

Posted 6 jaren 1 week geleden #3419
Jammer maar helaas staat het uitduel met Atletico Madrid voor PSV niet meer in het teken van overwintering in de Champions League. Door de nederlaag tegen Bayern München van twee weken geleden is de derde plek het maximaal haalbare voor de Eindhovenaren. Wordt er in de Spaanse hoofdstad gewonnen, dan is de kans op een Europa League-ticket wel groot. FK Rostov neemt het namelijk op tegen Bayern München en geniet daar niet de status van favoriet.

Sinds 2008/09 speelden Atletico en PSV vijf keer eerder tegen elkaar in Europees verband. PSV won echter nog geen enkele wedstrijd van de Madrileense supermacht. Drie keer werd er verloren en twee maal eindigde het gelijk. Door een 8-7 verloren penaltyreeks knikkerde Atletico PSV in 2015/16 nog uit de Champions League. Wat dat betreft zijn de vooruitzichten voor Phillip Cocu wel eens beter geweest.

Productief is Atletico Madrid allerminst, effectief daarentegen wel. In de laatste 14 duels in de Champions League maakte de ploeg nimmer meer dan twee treffers in één wedstrijd. Desondanks werden er wel negen van die potten gewonnen en eindigden er twee in een remise. In drie van de laatste vier duels hield de ploeg ‘de nul’. Iets waar PSV nog wel wat van kan leren, want de regerend landskampioen van Nederland heeft nu al vier duels op een rij treffers moeten toestaan. Voor het laatst gebeurde dat niet tegen, uitgerekend, Atletico Madrid.

Hoewel de knock-outfase voor de ploeg van Diego Simeone al zeker is, zijn ze – gek genoeg – wel gebaat bij puntverlies. Het kwam in het verleden van de Champions League nog nooit voor dat de ploeg die alle zes zijn groepsfaseduels won, er met de eindzege vandoor ging. Laten we er met een positief gevoel voor gaan zitten en hopen op het beste voor PSV. In alle eerlijkheid, ik geloof wel in een puntje: 1-1.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

Posted 6 jaren 1 week geleden #3422
PSV is niet in vorm en gaat dus verliezen
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

Posted 6 jaren 4 dagen geleden #3424
Het is crisis bij Atletico Madrid en het loopt voor geen meter in de Primera Division. Een 3-0 nederlaag tegen Real Madrid en Atletico heeft al 180 minuten niet meer gescoord.

PSV komt op het juiste moment voor Atletico om het vertrouwen weer op te vijzelen. Ik ga voor Over 2.5 Goals!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares