Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Benfica – Napoli 06-12-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Benfica – Napoli 06-12-2016

Posted 5 jaren 11 maanden geleden #3449
Dat voetbal een prachtig spelletje kan zijn gaan Benfica en Napoli dinsdagavond uitwijzen. In een onderling duel gaan ze uitmaken wie van de twee ploegen zich gaat plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Er zit echter een addertje onder het gras: als Besiktas er niet in slaagt om te winnen van Dinamo Kiev, dan gaan beide teams door naar de knock-outfase. Alle ingrediënten aanwezig voor een fraaie afloop in Poule B, dus.

Eerder dit seizoen toonde Napoli zich in Italië de betere van de twee. Daar werd het 4-2, en dus hebben de Napolitanen op voorhand de beste uitgangspositie. Een gelijkspel is voor hen sowieso genoeg om door te stomen naar de volgende ronde. Dat ze het nog spannend hebben weten te maken, is helemaal aan hen zelf te wijten. Na twee zeges op rij, werden de laatste drie allemaal niet gewonnen. Ook in 2008/09 troffen Benfica en Napoli elkaar al eens in Europees verband. Het werd toen 2-0 voor Benfica in Portugal. Wat dat betreft belooft het spektakel te worden.

Benfica zal in ieder geval hoop putten uit de laatste thuiswedstrijden die het afwerkte in de Champions League. Van de laatste 9 ging er maar 1 verloren. Dat was in een thuisduel met het sterke Atletico Madrid. Daarbij mag gezegd worden dat de ploeg geen tegenstanders van groot formaat trof. Onder meer Astana, Galatasaray, Zenit en Dinamo Kiev zaten in deze reeks.

Echter, Napoli is ook niet het elftal dat zijn uitduels in de CL makkelijk wint. Vanaf 2011 gebeurde dat alleen op bezoek bij Villarreal (0-2), Olympique Marseille (1-2) en Dinamo Kiev (1-2). De overige 7 duels wonnen ook zij niet. En dus lijkt een gelijkspel zo’n gekke gedachte nog niet. Napoli heeft verdedigen doorgaans wel onder de knie en zal met achteroverleunend voetbal de knock-outfase van het miljoenenbal gaan bereiken: 1-1 in Portugal.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares