Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chelsea – AFC Bournemouth 26-12-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Chelsea – AFC Bournemouth 26-12-2016

Posted 6 jaren 3 maanden geleden #3487
Daar waar Chelsea nog enigszins vertwijfeld aan het seizoen begon, daar is de Londense club voor velen inmiddels titelfavoriet nummer één. Onder leiding van de gepassioneerde trainer Antonio Conte rijgt de club de zeges aaneen en bovendien staat er een defensie die al weken geen steek laat vallen. Sterker: met elf overwinningen op een rij heeft Chelsea al een gat van zeven punten met Manchester City geslagen.

En dus is het vertrouwen voor het thuisduel met AFC Bournemouth groot. Beide ploegen speelden in de Premier League pas twee keer tegen elkaar. En opmerkelijk genoeg ging Chelsea vorig seizoen nog onderuit tegen de huidig nummer tien van de Engelse competitie. Op Stamford Bridge won Bournemouth met 0-1, dankzij een rake kopbal van Glenn Murray. Het andere duel werd wel gewonnen door de koploper: 1-4.

Inmiddels hielden The Blues alweer in liefst 10 van de 15 competitieduels ‘de nul’. Veruit het vaakst van alle teams. Daarbij komt dat de club, in 2015 voor het laatst kampioen van de Premier League, dit seizoen nog geen duel verloor waarin het als eerst op voorsprong kwam: elf zeges en een gelijkspel. Voor de bezoekers uit Zuid-Engeland is het daarom vooral tegenhouden geblazen. Mocht de eerste treffer dan toch door Chelsea worden gemaakt, dan heeft de club desondanks toch een geheim wapen: landgenoot Nathan Aké scoorde dit seizoen al liefst drie keer.

Dat zijn er net zoveel als Victor Moses, Pedro en Willian. Dat je niet veel hoeft te scoren om te winnen, bewijst Chelsea daar wel mee. Want drie clubs scoorden vaker dan zij. Dat de club liefst 5 van zijn laatste 6 wedstrijden won met maar één treffer verschil zal dan ook weinig verbazen. Maar het is juist die degelijkheid die Conte zo heeft willen inprenten. Tegen Bournemouth, dat vorig seizoen dus nog wel verraste, zal Chelsea nu geen punten laten liggen, verwacht ik: 2-0. :)
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares