Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Southampton – Tottenham Hotspur 28-12-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Southampton – Tottenham Hotspur 28-12-2016

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3492
Nadat Tottenham Hotspur na twaalf duels in de Premier League nog altijd ongeslagen was, leek zich het sprookje van vorig seizoen te herhalen. Toen misten de Londenaren door een zwak einde van de competitie de landstitel, die uiteindelijk naar Leicester City ging. Met twee nederlagen in de laatste vijf duels zijn de Spurs inmiddels gezakt naar de vijfde plek op de ranglijst. Tegenstander Southampton staat zevende en komt bij winst op zes punten van Tottenham.

Voor de clubs wordt het de 40ste ontmoeting in Southampton. De balans van de vorige 39 duels is redelijk in evenwicht: de thuisclub won 16 maal, het werd 12 keer gelijk en in 11 gevallen trokken de Spurs aan het langste eind. Opmerkelijk is dat Tottenham de laatste 4 uitwedstrijden bij de club van Virgil van Dijk en Jordy Clasie niet verloor: 0-2, 2-2, 2-3 en 1-2. De laatste keer dat Southampton de punten thuis hield was in het seizoen 2004/05, toen het met 1-0 won.

Op dit moment heeft Tottenham in acht opeenvolgende Premier League-duels gescoord tegen Southampton, dat opvallend weinig scoort. Alleen laagvliegers Burnley, Middlesbrough, Sunderland en Hull City scoorden na zeventien speelronden voorlopig minder vaak dan zij: 17 keer. Niet verwonderlijk is het dan ook dat er minder dan drie treffers in totaal vielen in zeven van de laatste acht thuiswedstrijden van The Saints.

Zijn dan alle cijfers in het voordeel van de ploeg van Mauricio Pochettino? Nee. Dat zijn ze niet. In het St. Mary’s Stadium is Southampton namelijk een schier onklopbaar elftal gebleken. Van de laatste 18 thuisduels werden er maar twee verloren. Saillant genoeg was dat twee keer tegen koploper Chelsea. Van onderschatting zal bij het hoger aangeschreven Tottenham dus geen sprake zijn. Welke Nederlanders we op het veld gaan terugzien is nog maar de vraag. Enkel Van Dijk lijkt zeker van zijn basisplaats. Met hem op het veld verwacht ik een 1-1 eindstand. B)
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Rick41
  • Bezoeker
  • Bezoeker
  • Thanks: 0

Re: Southampton – Tottenham Hotspur 28-12-2016

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3494
Ondanks een openingsgoal van van Dijk verloor Southampton met 4-1
door Rick41

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares