Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

West Ham United – Manchester United 02-01-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

West Ham United – Manchester United 02-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3504
Na een ruime zege op bezoek bij Swansea City kon West Ham United op bezoek bij Leicester City geen nieuwe driepunter noteren. Op het terrein van de regerend landskampioen gingen The Hammers met 1-0 onderuit. Manchester United stevende op Old Trafford af op verliespunten tegen laagvlieger Middlesbrough, maar door twee treffers in twee minuten, van Martial en Pogba, won de club van José Mourinho alsnog: 2-1.

Samen met Chelsea is Manchester nu de enige club die zijn laatste vijf competitieduels allemaal heeft weten te winnen. Een prima serie voor de club, die de laatste weken toch vooral werd bekritiseerd. Opmerkelijk genoeg heeft Manchester het op bezoek bij West Ham altijd lastig. De historische balans is zelfs in het voordeel van de thuisclub. Van de 54 eerdere ontmoetingen wonnen zij er 23. Het werd 18 keer gelijk en 13 maal won United.

In de laatste vier seizoenen werd er maar één keer gewonnen van West Ham. Dat was op 22 maart 2014, toen twee goals van Wayne Rooney United de zege schonken (0-2). Dat gegeven staat echter flink in perspectief, als ook thuisduels erbij worden gepakt. Van de laatste 15 duels in alle competities verloor Manchester United namelijk maar één keer van de nummer 13 van de Premier League.

Het moge dus duidelijk zijn dat Manchester voor ons de favoriet is in Londen. Kanttekening daarbij is dat een doelpuntenfestijn niet moet worden verwacht. In vijf van de laatste zes duels vielen er niet meer dan drie doelpunten in totaal. Met Zlatan Ibrahimovic heeft de club bovendien een schutter van wereldklasse in huis. Hij gaat de verdediging van West Ham, slechts drie clubs incasseerden meer goals, waarschijnlijk wel testen. Met een goal van hem wint Manchester United met 1-3, verwacht ik. Jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: West Ham United – Manchester United 02-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3511
Het werd 0-2. Goeie voorbeschouwing!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares