Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Tottenham Hotspur – Chelsea 04-01-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Tottenham Hotspur – Chelsea 04-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3505
Waar het vorige seizoen een regelrechte misère werd voor Chelsea, daar lijkt de Londense machine deze jaargang niet te stuiten. Liefst 13 opeenvolgende zeges hebben de club op de eerste plek van de Premier League gebracht, nog zes punten voor Liverpool. Manchester City stat zelfs al op tien punten, en Tottenham op 13. Op White Hart Lane kunnen er dus opnieuw zeer goede zaken gedaan worden.

Kijkend naar de onderlinge resultaten van de laatste jaren, lijkt een veertiende overwinning op rij er wel aan te komen. Van de laatste 13 duels in de Premier League tussen beide ploegen, won Tottenham Hotspur er maar één: vijf verlies, zeven gelijk. Sterker, van geen club won Chelsea vaker in de Engelse competitie (26 keer) en scoorde het vaker (92 keer) dan tegen The Spurs. Enigszins hoopgevend is wel het volgende: Spurs-spits Harry Kane maakte liefst 17 goals in zijn laatste 17 wedstrijden in Londense derby’s.

Tevens is Tottenham dit seizoen, samen met Liverpool, als enige nog ongeslagen in thuisduels. De negen wedstrijden voor eigen publiek leverden zeven winstpartijen en twee gelijke spelen op. Wel slaagt de club van de Nederlanders Michel Vorm en Vincent Janssen er maar matig in om Chelsea van scoren af te houden. In de laatste negen competitieduels lukte dat slechts één keer: tijdens het 0-0 gelijke spel in 2015/16.

Toch kunnen we er niet omheen om Chelsea de favorietenrol toe te dichten. Bij winst zullen zij het all-time Premier League-record wat betreft aantal zeges op rij evenaren. Dat staat nu nog op naam van Arsenal en dateert van 2002. Ik verwacht eerlijk gezegd dat-ie er wel gaat komen: 1-2 voor de ploeg van Antonio Conte.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Tottenham Hotspur – Chelsea 04-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3512
Ik ga ook voor Chelsea en meer dan 1.5 goals in deze match
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Tottenham Hotspur – Chelsea 04-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3517
Tottenham wint van Chelsea maar Chelsea blijft leider.
Tottenham doet het prima op dit moment in de Premier League en Europees.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares