Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Manchester City – Tottenham Hotspur 21-01-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Manchester City – Tottenham Hotspur 21-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3542
De start van de competitie was voor Manchester City voortvarend. Veelbelovend, zelfs. Pep Guardiola zou de steenrijke club voor de derde keer naar de titel in de Premier League leiden. Maar halverwege januari ziet de situatie er voor de club ineens beroerd uit. Na de 4-0 nederlaag bij Everton is de ploeg naar de vijfde plek op de ranglijst gezakt en bedraagt de achterstand op koploper Chelsea alweer tien punten. Het verschil met Tottenham Hotspur, dat in de 22ste ronde op bezoek komt in het Etihad Stadium, is ‘slechts’ drie punten.

En dus is er in de strijd om een ticket voor de groepsfase van de Champions League nog helemaal niets verloren voor The Citizens. Maar dat het anders moet is duidelijk. Anders dan vorig seizoen ook. Toen ging het elftal zelfs twee keer onderuit tegen Tottenham Hotspur, waar Vincent Janssen inmiddels nog maar op weinig speeltijd kan rekenen van zijn trainer Mauricio Pochettino. Het werd toen 2-0 en in Londen, en 1-2 in Manchester. Van de laatste vier onderlinge duels, won City er slechts één. Een gegeven waar Guardiola rillingen van zal krijgen.

Waar hij rustiger van zal worden is het feit dat City in 11 van de laatste 12 duels met The Spurs tot scoren kwam. Dat er doelpunten gaan vallen lijkt een understatement, en dus is het best een aanrader om de tv zaterdag eens aan te zetten. Er vielen minimaal drie treffers in negen van de laatste 11 duels tussen beide clubs. Of er dit weekend een gaatje valt te vinden in de defensie van Tottenham is echter nog maar de vraag.

Met slechts 14 doelpunten tegen is de Londense ploeg de minst gepasseerde van alle clubs en bovendien won het elftal zijn laatste zes competitieduels allemaal. Daaronder ook een knappe 2-0 zege op Chelsea en 1-4 overwinning bij Southampton. De quotering voor de uitploeg zal een stukje hoger liggen dan die van de thuisclub, maar ik zie het wel gebeuren dat Tottenham het potje wint. Ik verwacht een 1-2 eindstand in het Etihad Stadium. Jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Manchester City – Tottenham Hotspur 21-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3549
Tottenham is inderdaad wel licht favoriet. Bij Unibet krijg je voor Tottenham op winst en Draw No Bet een bijzonder hoge quote, namelijk 2,38. Dit is ook gelijk mijn tip.
door Godspeed

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares