Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

AC Milan – Napoli 21-01-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

AC Milan – Napoli 21-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3543
Op papier een heel aardig affiche, maar voor wat betreft de kansen op de Scudetto niet meer dan outsiders. Door de alleenheerschappij van Juventus in de Serie A, is het duel tussen AC Milan en Napoli er één om de strijd achter de grootmacht uit Turijn. Het duel tussen beide teams kent een rijke historie. Zo stond het affiche in Milaan al 69 keer eerder op het schema. Van die wedstrijden won AC Milan er 32, werd het 23 keer gelijk en ging de zege 14 keer mee naar Napels, waar Dries Mertens overigens in een uitstekende vorm verkeert.

Hoe de verhoudingen tussen de twee clubs de laatste seizoenen lagen, blijkt wel uit het feit dat Napoli maar 1 van de laatste 11 wedstrijden met de 18-voudig Italiaans kampioen verloor. Bijkomend zorgwekkend feitje voor de ploeg van Vicenzo Montella is dat zijn team sinds het seizoen 2012/13 maar in één wedstrijd tegen Napoli ‘de nul’ hield. Opmerkelijk is bovendien het aantal goals dat de club in de eerste (8)en tweede helft (22) maakt.

Dat aantal werd afgelopen week nog maar een keer opgekrikt in het met 2-2 gelijkgespeelde uitduel met Torino. Milan zag verdediger Alessio Romagnoli daar enkele minuten voor tijd uitvallen en mist de verdediger in het eigen San Siro. In Napoli treft Milan de meest scorende club uit de competitie. De Napolitanen van trainer Maurizio Sarri scoorden al 45 keer. Bovendien zijn de blauw-witten op dit moment de enige club die geen van de laatste 6 competitieduels verloor.

Daarmee wordt er, niet geheel onlogisch, met vertrouwen uitgekeken naar een nieuw treffen met AC Milan. Vijf van de laatste zes wedstrijden werden gewonnen en bovendien werd er in die reeks ook in vijf van de zes duels minstens drie keer gescoord. Cijfers om mee voor de dag te komen. Dat het in Milaan tot drie goals gaat komen, verwacht ik niet. Maar een zege wordt er door de huidige nummer drie van de ranglijst wel komen: 1-2.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: AC Milan – Napoli 21-01-2017

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3548
Ik vind het een gewaagde voorspelling. Ik begrijp de "logica" van je verhaal maar blijf het een gewaagde bet vinden.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares