Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Bayern München – Schalke 04 04-02-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Bayern München – Schalke 04 04-02-2017

Posted 6 jaren 4 maanden geleden #3572
Er zijn genoeg seizoenen geweest waarin Bayern München en Schalke 04 de wedstrijden tegen elkaar beschouwden als een cruciale voor in de titelrace. Hoe anders liggen die verhoudingen, begin 2017. Schalke is in Duitsland inmiddels niks meer dan een middenmoter, terwijl Bayern met 45 punten uit 18 duels, zoals wel vaker de laatste jaren, fier aan kop gaat. Het verschil met nummer twee RB Leipzig, is drie punten. Het gat met de nummer drie is al meer dan tien punten en dus lijkt het in de Bundesliga af te stevenen op een onderonsje tussen de grootmacht en promovendus. Minder interessant wordt het daarmee desondanks niet.

Hoewel het treffen tussen beide teams er op papier een is om van te smullen, spreken vrijwel alle cijfers in het voordeel van de thuisclub. Zij wonnen zo 32 van de eerdere 46 competitieduels van Schalke, terwijl er in die serie maar 6 verloren gingen. Bovendien kwam de ploeg uit Gelsenkirchen maar 38 keer tot scoren in de 46 bezoeken aan de Rekordmeister. Een veelzeggend gegeven. Met 8 clean sheets op zak, heeft Bayern in dat opzicht ook de beste defensie dit seizoen. De pas elf goals die het incasseerde, ondersteunen het feit dat Schalke een lastig duel tegemoet gaat.

De laatste keer dat de Königsblauen wonnen in de Allianz Arena dateert inmiddels ook alweer van het seizoen 2008/09. Toen werd het 0-1, door een doelpunt van Halil Altintop. Manuel Neuer was destijds nog doelman van Schalke en Heiko Westermann (Ajax) had een basisplaats. Zowel thuis- als uitduels meegerekend heeft Bayern nu 12 wedstrijden op rij niet meer verloren van de club van Klaas-Jan Huntelaar. De kans dat die reeks voortgezet gaat worden schat ik hoog in, maar over de uitslag zullen de meningen verschillen.

Bayern hield namelijk ‘de nul’ in de laatste twee competitieduels, terwijl beide teams in de vier onderlinge wedstrijden daarvoor wel tegen elkaar tot scoren kwamen. In ieder geval: Bayern heeft al 12 duels op een rij gescoord tegen Schalke en met het huidige spelersmateriaal zal dat komend weekend ook wel weer gaan gebeuren. Met Robert Lewandowski heeft de club de op één na meest trefzekere spits (14 goals) in de selectie. Hij zal het doel van keeper Ralf Fährmann dan ook zeker een keer onder vuur gaan nemen. Mede door een doelpunt van zijn voet, zal Bayern winnen zonder een treffer te incasseren, verwacht ik: 2-0 in München.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bayern München – Schalke 04 04-02-2017

Posted 6 jaren 4 maanden geleden #3574
Bayern in de handicap levert nog iets op
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bayern München – Schalke 04 04-02-2017

Posted 6 jaren 4 maanden geleden #3581
Het risico weegt niet op tegen de mogelijke winst. Ik pas.
door Godspeed

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares