Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chelsea – Arsenal 04-04-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Chelsea – Arsenal 04-04-2017

Posted 5 jaren 10 maanden geleden #3575
Niet voor het eerst dit seizoen wordt er komend weekend weer volop gevoetbald in de Premier League, nadat er ook al een midweeks programma op het schema stond. Chelsea ging op bezoek bij Liverpool, Arsenal nam het thuis op tegen Watford. En hoewel het gat tussen beide ploegen ruim in het voordeel is van The Blues is de Londense derby er één die er toe doet. Voor de ploeg van trainer Arsene Wenger mogelijk zelfs al een laatste handvat.

Want kampioen worden deed Arsenal al even niet meer. In het seizoen 2003/04 gebeurde dat voor het laatst. Destijds zelfs ongeslagen, met 26 zeges en 12 gelijke spelen. Dat gaat Chelsea deze jaargang al niet meer redden, maar de prestaties die de koploper op de mat legt zijn een complimentje waard. Enig houvast voor Arsenal biedt het gegeven dat de club bijna een derde (25) van de vorige competitieduels (79) bij Chelsea won. Wel werd er al 29 maal verloren en werd het ook 25 keer gelijk.

Van de laatste 10 duels tussen de twee clubs in de Premier League wist Arsenal er echter maar één te winnen. Dat was het eerdere treffen dit seizoen, in het Emirates Stadium: 3-0. Daarvoor hield Chelsea in liefst 6 opeenvolgende wedstrijden ‘de nul’ tegen The Gunners. Een wel zeer opmerkelijk gegeven dat ertoe heeft geleid dat beide teams niet (!) tegen elkaar tot scoren kwamen in de laatste 7 onderlinge competitieduels.

Het treffen tussen de Londense clubs is ook de clash tussen Diego Costa en Alexis Sanchez. De van origine Zuid-Amerikanen voeren de topschutterslijst aan en zullen willen laten zien wie van de twee het meeste aanspraak op die titel maakt, halverwege mei. Chelsea won de laatste 8 thuiswedstrijden allemaal, teert tegen Arsenal op een goede balans, en dus zien we de ploeg van succestrainer Antonio Conte eigenlijk wel winnen ook: 1-0 op Stamford Bridge.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Chelsea – Arsenal 04-04-2017

Posted 5 jaren 10 maanden geleden #3578
Ik verwacht hier ook een zege van Chelsea maar over aantal doelpunten doe ik geen uitspraak.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares