Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Burnley – Chelsea 11-02-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Burnley – Chelsea 11-02-2017

Posted 6 jaren 1 maand geleden #3593
Mocht er ooit een boek verschijnen over de prestaties van Chelsea in het seizoen 2016/2017 dan kan dat zomaar eens ‘Als een vuurpijl af op de landstitel’ gaan heten. Want waar de concurrentie wekelijks punten morst, daar gaan The Blues onverstoorbaar door. Na 24 speelronden heeft de club van trainer Antonio Conte 9 punten voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur, dat ook nog eens op bezoek moet bij Liverpool. En dus is het niet eens verrassend als Chelsea zijn voorsprong dit weekend nog verder vergroot.

Dat moet dan gebeuren bij Burnley, dat op een prima twaalfde positie staat. Die is voor een wel heel groot deel te danken aan de sterke prestaties in thuiswedstrijden. Van de 29 punten die de ploeg vooralsnog pakte, werden er 28 (ja, echt!) over de streep getrokken op het eigen Turf Moor. Dat ene overige puntje werd behaald bij Manchester United (0-0). En dus is het zomaar nog niet gespeeld voor Chelsea.

Zij wonnen weliswaar 16 van de laatste 18 wedstrijden in de Premier League, maar Burnley heeft de laatste 5 thuisduels ook allemaal in zeges omgezet. Het verleden leert zelfs dat Chelsea helemaal geen gemakkelijke middag te wachten staat in Burnley. Van de vorige 34 bezoeken aan de club in competitieverband, werden er maar 8 gewonnen. Het werd ook 8 keer een gelijkspel en in 18 gevallen was de thuisploeg de sterkste. Daarbij moet gezegd worden dat een groot deel van die duels voor 2009 werd afgewerkt.

Sinds de rentree van Burnley op het hoogste niveau, werd er van Chelsea namelijk nog nooit gewonnen. En die leidraad willen we graag blijven volgen. Want hoe sterk die thuisreeks ook, de cijfers van de koploper zijn wel erg overtuigend. Ik verwacht dat ze wel zullen winnen en dat Diego Costa en Marcos Alonso er een Spaans onderonsje van maken: 0-2.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares