Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Bayern München – Arsenal 15-02-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Bayern München – Arsenal 15-02-2017

Posted 6 jaren 3 maanden geleden #3610
Hoewel het tweeluik uiteraard nog gespeeld moet worden, lijkt het Arsenal de laatste jaren echt niet mee te zitten in de Champions League. Jaar in, jaar uit stuiten de Londenaren op een Europese grootmacht. Zo ook dit jaar weer, wanneer Bayern München in de achtste finales de eerste horde is die genomen moet worden. In het verleden lukte dat vaker niet dan wel. Van de tien duels die beide teams tegen elkaar afwerkten in Europees verband, eindigden er 5 in een zege voor de Duitsers. Arsenal won drie keer en het werd tweemaal gelijk.

De laatste zege van Arsenal op Bayern dateert desondanks van vorig seizoen, toen het in het Emirates Stadium 2-0 werd. In München kon die lijn niet worden doorgetrokken: 5-1 verlies. Over twee wedstrijden waren de Duitsers dus de sterkste. En dat ligt wel in de lijn der verwachting van dit seizoen. Tenminste, als we de cijfers mogen geloven. Want tijdens de laatste drie keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden in de Champions League, bekerde Bayern steeds door (2014, 2013 en 2005).

Tel daarbij op dat Arsenal in de laatste 6 seizoenen steeds (!) werd uitgeschakeld in deze ronde van de Champions League en je hebt de favoriet al voor ogen. Maar goed, eerst wedstrijd één van twee maar eens. Als we de focus daarop leggen, verandert de favoriet eigenlijk niet. Bayern won de laatste 15 thuiswedstrijden in het miljoenenbal allemaal (!) sinds een 0-4 nederlaag tegen Real Madrid in april 2014.

Dat er doelpunten gaan vallen, lijkt daarmee gegarandeerd. Bovendien moeten we de aanwezigheid van Arjen Robben, samen met Jasper Cillessen nog de enige Nederlander in de CL, maar koesteren. Robert Lewandowski maakte 14 goals in zijn laatste 12 thuisduels in de Allianz Arena en dus is het niet uitgesloten dat zijn naam op het scorebord komt te staan. Ik verwacht in alle eerlijkheid dat het ook wel gaat gebeuren. 2-0 voor Bayern met een goal van de Pool. Jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bayern München – Arsenal 15-02-2017

Posted 6 jaren 3 maanden geleden #3611
Met aan beide zijde een veel scorende spits mag je verwachten dat beide teams zullen gaan scoren en dat het totaal aantal doepunten deze wedstrijden 2 of meer wordt.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bayern München – Arsenal 15-02-2017

Posted 6 jaren 3 maanden geleden #3618
Mooie wedstrijd met weer een prachtige goal van Robben.
Dit op zijn specialiteit.
Ze blijven er in trappen als hij naar binnen komt.
.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares