Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Enkel vraagjes

  • McVann
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
  • Thanks: 0

Enkel vraagjes

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3626
Beste,

Ik vraag me af waarom er bij tennis 2 spelers allebei een hoge notering hebben bv.: Speler 1: 1.90 en speler 2: 2.35 dan is dit toch interessanter dan te wedden op 2 spelers met een kleine notering, niet?
Ok het risico is hoger (meestal 45%-55%) maar dan is het toch nog vrij duidelijk wie het meeste kans heeft om te winnen, dan klopt dat zogezegde ‘risico’ eigenlijk dan toch niet meer?
Ik heb nog een ander vraagje veronderstel dat ik dagelijks 25 euro winst wil maken met het wedden op tennis.
Welk van de volgende wed-combinaties denk jij is het beste:
1 single-pronostiek: 10 wedstrijden van x euro met een van notering van 1.50 totale inzet x euro
Dan moet ik zeker 6/10 halen om ‘winst’ te maken dan heb ik het nog niet eens over die 25 euro winst.
Of
1 combi-pronostiek van 2 wedstrijden met een totale notering van 3.50 dus een kleinere inzet maar het risico is groter.
Of
1 combi-pronostiek van 2 wedstrijden met een totale notering van 2.50 dus een hogere inzet voor eenzelfde winst maar (minder) risico.

Alvast enorm bedankt hoor!!!!

Groetjes
door McVann

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Enkel vraagjes

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3628
Welkom op het forum McVann!

Leuke maar ook moeilijke vragen waar volgens mij geen eenduidig antwoord op te geven is. Ik heb ook weinig verstand van wedden op tennis want dit is een voetbalweddenschappenforum maar zal toch een poging doen om je vragen te beantwoorden.

Wat betreft de hogere noteringen heb je inderdaad gelijk, het is interessanter om in te zetten op een tenniswedstrijd waarbij beide spelers een hogere notering hebben maar dit betekent ook, zoals je zelf al zegt meer risico. Het is niet voor niets dat deze noteringen zo zijn. Op het moment van vrijgave weten de bookies het ook niet altijd en men moet ergens starten in de markt. Je zegt: "maar dan is het toch nog vrij duidelijk wie het meeste kans heeft om te winnen" maar zo zie ik dat niet. Noteringen worden door vele factoren bepaald en afhankelijk van de geplaatste inzetten hierop zullen de noteringen nog verschuiven waarbij ook je risico verschuift.

Over je wed-combinaties kan ik niet zeggen welke het beste is. Ik vind je doelstelling van dagelijks €25 winst maken op basis van tenniswedstrijden al buitengewoon optimistisch.

Ik vraag mij af of er op dagelijkse basis zo'n groot tennisaanbod is dat je op één dag 10 wedstrijden kunt selecteren en dat ook nog eens iedere dag opnieuw maar ik volg het tennisaanbod niet. Om bij die tien wedstrijden uit de kosten te komen met een single-pronostiek moet je volgens mij 7/10 halen (= €5 winst).

Naar mijn menig kun je beter opzoek gaan naar een edge tov een bookmaker bij een bepaalde notering in de markt. Met andere woorden een gunstige notering in een vroeg stadium opzoeken ipv het zo statistisch te benaderen als jij nu doet.

Misschien dat er nog andere bezoekers zijn die wel op tennis wedden en je een beter antwoord kunnen geven.

Succes ieder geval!
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • McVann
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
  • Thanks: 0

Re: Enkel vraagjes

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3629
Dan heb ik nog 1 vraagje. Soms zijn er bij voetbal ook heel interessante noteringen zoals bv. het wedden op het aantal gemaakte goals per wedstrijd dus bv. minder dan 2 goals of meer dan 2 goals. Maar dit is het niet riskanter dan het wedden wie een tenniswedstrijd zal winnen mede door de statistieken die bookmakers hebben van de 2 spelers?
door McVann

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Enkel vraagjes

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3630
In beide gevallen heb je geen enkele zekerheid over de uitkomst en in beide gevallen zijn de noteringen zo gunstig mogelijk "afgesteld" voor de bookmakers zelf.
Ik geloof dus niet dat het één meer of minder riskant is dan het andere want in beide gevallen zijn de noteringen opgesteld door de bookmaker om het voor zichzelf zo gunstig mogelijk te maken. Natuurlijk is de ene bookmaker daar beter in dan de andere.

Noteringen worden niet altijd door de bookmaker zelf bepaald maar vaak ook overgenomen van data services zoals Betradar .
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares