Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

AS Monaco – Manchester City 15-03-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

AS Monaco – Manchester City 15-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3658
Wat een goals, wat een sensatie en wat een wedstrijdverloop boden AS Monaco en Manchester City de voetballiefhebber, drie weken geleden. Met liefst acht goals in een tijdsbestek van 56 minuten verschaften de Engelsen zich door een 5-3 zege een prima uitgangspositie om de kwartfinales van de Champions League te halen. Een doelpunt in Frankrijk is goud waard, dus voor de Fransen zal gelden dat ‘de nul’ meer dan heilig is.

Het vorige treffen in Manchester was ook meteen de enige keer dat beide teams elkaar in Europees verband ontmoetten. Veel meer valt er over het verleden tussen de twee elftallen dus ook niet te zeggen. Desondanks zal het met het vertrouwen bij de Citizens wel oké zitten, want van een Frans elftal verloor de steenrijke ploeg nog niet één keer: vier duels, twee winst en twee gelijk. Een cijfer dat bovendien niet mag ontbreken is het engeltje op het doel van Manchester City. De laatste vijf penalty’s tegen hen gingen er allemaal niet (!) in. Ook Radamel Falcao slaagde daar op 21 februari niet in.

Dat er desondanks opnieuw een hoop doelpunten gaan vallen, kunnen we simpelweg niet uitsluiten. Beide teams staan bekend om hun aanvallende intenties. Voor AS Monaco geldt dat zij halverwege maart al hun meest productieve seizoen ooit draaien in de Ligue 1. En bovendien vielen er meer dan 2,5 goals in totaal in 12 van de laatste 15 Champions League-duels van De Monegasken. Een 3-1 overwinning zal in dat geval volstaan om een rondje verder te bekeren.

Geheel onlogisch is dat ook weer niet, want beide elftallen slaagden er voorlopig pas één keer om in het doel schoon te houden. Daarnaast incasseerde de thuisclub in de laatste 8 thuiswedstrijden steeds niet meer dan maximaal één doelpunt. Een andere Engelse ploeg, Arsenal, was er in maart 2015 verantwoordelijk voor dat Monaco wel twee goals tegen kreeg (0-2). Het elftal van Leonardo Jardim won 6 van de laatste 7 thuisduels. Al met al genoeg ingrediënten voor een fraaie return. En zoals gezegd: van een 3-1 zege voor Monaco kan het best eens gaan komen.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: AS Monaco – Manchester City 15-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3659
En het werd 3-1. Knap voorspeld hoor!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: AS Monaco – Manchester City 15-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3666
Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares