Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Bulgarije – Nederland 25-03-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Bulgarije – Nederland 25-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3667
Voor het Nederlands elftal wacht tegen Bulgarije de eerste interland van 2017. Voor het laatst werd er gespeeld op 13 november 2016, toen er met 1-3 werd gewonnen bij Luxemburg. Door die overwinning nam Nederland de tweede plek van Zweden weer over in Poule A, waar Frankrijk met tien uit vier nog altijd fier aan de leiding gaat. Winst op Bulgarije is nodig om ten minste een play-offplaats af te dwingen.

Nederland en Bulgarije kennen inmiddels een rijke interlandhistorie. De landen troffen elkaar tien keer eerder, waarin de punten eerlijk werden verdeeld. Allebei wonnen ze vier keer en het werd twee maal een gelijkspel. Voor het laatst speelden ze tegen elkaar in 2012, toen de Bulgaren in een vriendschappelijk duel in de Amsterdam ArenA zelfs met 1-2 wonnen.

Het duel kan halverwege de kwalificatiereeks al worden gezien als een zespuntenwedstrijd. Wint Bulgarije niet, en Frankrijk, Nederland en Zweden doen dit wel, dan lijkt de ploeg van bondscoach Petar Hubchev al snel uitgespeeld. Dat er voor zijn elftal kansen liggen, zal hij ongetwijfeld hebben aangekaart. Met name in defensief opzicht kampt Nederland met de nodige zorgen, waardoor zelfs de naam van de pas 17-jarige Ajacied Matthijs de Ligt een paar dagen geleden nog viel.

Afgaande op de cijfers moet wordt het voor Nederland geen heel lastig karwei. Van de laatste 36 wedstrijden in de WK-kwalificatiereeks verloor Oranje er maar één. Dat was tegen Frankrijk, in oktober vorig jaar. Bulgarije kan niet erg sterke cijfers weerleggen. Zij wonnen maar twee van de laatste zes wedstrijden in de WK-kwalificatieserie: tegen voetbaldwergen Wit-Rusland en Luxemburg. En hoewel de lijst met afwezigen fors is, mogen we van Nederland verwachten dat er ‘gewoon’ gewonnen wordt. Maar met meer dan één treffer verschil zal dat denk ik echter niet gaan gebeuren. Vandaar een moeizame 1-2 overwinning in Sofia. Wat denken jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bulgarije – Nederland 25-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3669
Moeizaam gaat het zeker worden! Nog te vroeg naar mijn mening om iets op in te zetten.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bulgarije – Nederland 25-03-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3673
Zooooo slecht dit. Geen WK!
door ForzaNec

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares