Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Barcelona – Juventus 19-04-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Barcelona – Juventus 19-04-2017

Posted 6 jaren 1 maand geleden #3713
BCC Match of the Day-presentator Gary Lineker vatte het heenduel tussen Barcelona en Juventus na afloop al snel treffend samen. “Als Barcelona alsnog de volgende ronde weet te bereiken, is dat de beste comeback ooit sinds.. hun laatste duel in de Champions League”, doelde hij op het fenomenale tweeluik tussen de Catalanen en Paris Saint-Germain (4-0, 1-6). De Spaanse supermacht leerde er desondanks maar amper van en ging in Italië met 3-0 onderuit tegen De Oude Dame. Er wacht dus wederom een helse klus.

Of Barcelona er ook dit keer in slaagt om het tij te keren, betwijfelen we echter wel. Juventus heeft de zaken vooral in defensief opzicht wel op orde en heeft voorin de zekerheid dat er altijd wordt gescoord. Bovendien: de laatste keer dat Juventus op bezoek ging bij Barcelona, won het. Dat was in het seizoen 2002/03, toen er met 1-2 werd gewonnen. Niet geheel tegen de verwachtingen in heeft de Italiaanse ploeg ook de minst gepasseerde verdediging, deze Champions League-jaargang. In negen duels incasseerden ze slechts twee goals.

Hoe moeilijk de klus voor Barcelona is, blijkt wel uit het feit dat nog geen enkele club er in het verleden in slaagde om een 3-0 nederlaag in de eerste partij in het tweede duel alsnog goed te maken. Desondanks won Barça wel zijn laatste 15 thuisduels in de Champions League en dus zijn zij ook bij de bookmakers de favoriet. In het verleden had alleen Bayern München (16 wedstrijden) een langere zegereeks in eigen huis.

Zeg nooit nooit, maar de kans dat Barcelona de 3-0 nederlaag in Turijn nog goedmaakt, is uiteraard wel heel klein. Als er een team is dat uitstekend op ‘de nul’ kan spelen, is het Juventus wel. Om die reden verwacht ik ook wel dat zij er in Spanje eentje zullen maken, maar niet dat Barcelona er vier inprikt. Verder dan een 1-1 gelijkspel zie ik het Juve niet laten komen. Jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares