Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

AS Monaco – Borussia Dortmund 19-04-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

AS Monaco – Borussia Dortmund 19-04-2017

Posted 5 jaren 7 maanden geleden #3714
Na een hectische eerste wedstrijd staat Borussia Dortmund voor de taak om in Frankrijk minstens twee doelpunten te maken. Dankzij een 2-3 thuisnederlaag zit AS Monaco namelijk in een zetel. Desondanks overheerste niet het resultaat, maar een vermeende terreuraanslag op de Duitsers het nieuws. Of de geelzwarten zich daar op korte termijn van kunnen herstellen, gaan we komende woensdagavond meemaken.

Mocht de ploeg van trainer Thomas Tuchel alsnog doorbekeren naar de laatste vier clubs, dan schrijven zij historie. Een elftal dat in de eerste ronde van een knock-outduel met 3-2 verloor, bereikte namelijk nog nooit de volgende ronde. Voor Monaco betekent een gelijkspel, een 0-1 of 1-2 nederlaag of een overwinning dat ze zich voor het eerst sinds 2003/04 weer bij de laatste vier ploegen van de Champions League voegen.

Dat er voor Borussia Dortmund nog wel kansen liggen, zal Tuchel halen uit het feit dat de Monegasken dit seizoen de meest gepasseerde ploeg in het miljoenenbal zijn. Na negen partijen kreeg de club al 15 treffers om de oren. Bovendien vielen er minstens drie treffers in de laatste zes CL-duels van AS Monaco. Dat er om die reden doelpunten gaan vallen, lijkt op voorhand een understatement.

Toch zie ik deze comfortabele voorsprong thuis niet meer weggeven tegen Borussia Dortmund. De ploeg oogt zeer stabiel en de nederlagen van dit seizoen zijn op één hand te tellen. De ploeg van Leonardo Jardim was daarnaast minstens twee keer trefzeker in negen van de laatste elf officiële wedstrijden en dus kan Dortmund de borst nat maken. Ik denk persoonlijk dat ze eruit kegelen, al bewees Barcelona eerder al dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn: 2-1 voor AS Monaco.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares