Bet365 free bet

Free Bet Bet365

Open je een account bij Bet365 dan kom je in aanmerking voor de zogenaamde wedkredieten. Dit zijn free bets die Bet365 beschikbaar stelt aan nieuwe spelers.

Bet365 free bets komen voor in twee verschillende typen gratis weddenschappen. Free bets bij registratie (wedkredieten) en free bets voor bestaande spelers.

De wedkredieten vallen onder de welkomstbonus voor nieuwe spelers. Het bedrag van je eerste storting naar je nieuwe account wordt door Bet365 verdubbeld. Van minimaal naar €5 tot maximaal naar €100. Dit is afhankelijk van de hoogte van het bedrag van je eerste storting.

Hoe krijg ik een Bet365 Free Bet?

Om de Bet365 gratis weddenschap te claimen zul je eerst een account moeten aanmaken bij deze bookmaker. Daarna maak je een eerste storting (minimaal € 5) naar je nieuwe account. Plaats vervolgens je eerste weddenschap (tot maximaal € 100) op een evenement met odds van 1.2 of hoger. Kort nadat deze weddenschap is afgehandeld ontvang je jouw gratis weddenschap.

  • Registreer je bij Bet365 via de link hieronder
  • Doe een storting van minimaal € 5
  • Plaats een weddenschap (maximaal € 100)
  • Je ontvangt een free bet gelijk aan je eerste weddenschap


De free bet vertegenwoordigd dus dezelfde waarde als de inzet van je eerste weddenschap tot een maximum van € 100. Met de wedkredieten kun je vervolgens weddenschappen plaatsen. Je gebruikt ze door op je wedformulier “Gebruik wedkredieten” aan te vinken.

Vergeet je na je eerste storting de free bet te claimen dan heb je nog 30 dagen de tijd om dit alsnog te doen. In je nieuwe account staat onder “Mijn aanbiedingen” jouw gratis weddenschap. Selecteer “Claim nu” en je kunt de wedkredieten gebruiken.

De winst is direct opneembaar vanuit je account. De inleg zelf niet. Speel je bijvoorbeeld met een € 10 free bet op een wedstrijd met odds van 2.5 dan ontvang je € 25 als je de weddenschap winnend afsluit. Hiervan is € 15 direct opneembaar als winst.

De gratis weddenschap-aanbieding

Naast de Bet365 welkomstbonus is er ook nog de zogenaamde gratis weddenschap-aanbieding. Dit is een gratis weddenschap voor bestaande spelers van 24 jaar of ouder. Deze kun je ontvangen tijdens verschillende sportevenementen gedurende het hele jaar.

Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je een e-mail, online bericht, sms-bericht, pop-up of mobiele notificatie te hebben ontvangen. Dit is een € 5 free bet die je periodiek krijgt aangeboden van Bet365. Deze gratis weddenschap is meestal alleen geldig voor een enkel evenement.

De belangrijkste voorwaarden van beide free bets hebben we hieronder in een tabel gezet.

Naam Type Free Bet Leeftijd Min. storting Verloopt na Min. odds Winst opneembaar?
Wedkredieten Welkomstbonus 24+ € 5 30 dagen 1.2 Ja
Gratis weddenschap Evenement specifiek 24+ nvt Einde evenement nvt Ja

Meer Free Bets

Circus free bet
Toto free bet
Jacks free bet
Meer Free Bets
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account