BetCity free bet

Free Bet BetCity

Als één van de populairste bookmakers voor Nederlandse spelers kan BetCity natuurlijk niet achterblijven wat betreft het aanbieden van gratis weddenschappen. BetCity free bets zijn er voor zowel nieuwe spelers als voor bestaande spelers en in beide gevallen zijn ze zeker de moeite waard om te claimen.

De € 50 Free Bets van BetCity is de welkomstbonus die je als nieuwe speler ontvangt nadat je een account hebt aanmaakt. Maak je een eerste storting van minimaal € 10 naar je nieuwe account dan ontvang je vijf free bets van € 10. Hiervoor moet je wel je eerste € 10 inzetten op (gecombineerde) odds van 1.50 of hoger.

Zo ontvang je een BetCity Free Bet

  • Registreer je bij BetCity via de link hieronder
  • Maak een storting van minimaal € 10
  • Claim de Free Bet welkomstbonus door in te zetten op odds van minimaal 1.50
  • De vijf free bets worden toegevoegd aan je account


De vijf BetCity free bets zijn onder te verdelen in de volgende soorten weddenschappen:

  • 1 gratis weddenschap voor BetBuilders
  • 1 gratis weddenschap voor LIVE weddenschappen
  • 1 gratis weddenschap voor Prematch weddenschappen
  • 1 gratis weddenschap voor Tennis
  • 1 gratis weddenschap vrij in te zetten.

Je bepaald helemaal zelf hoe je deze free bets gebruikt. Hier zitten verder geen restricties aan wat betreft de hoogte van de odds van de weddenschap.

Mocht het voorkomen dat je vergeet de free bet te claimen dan kan de supportafdeling deze ook nog toevoegen aan je account. Voorwaarde hiervoor is wel dat je nog geen eerste weddenschap hebt geplaatst. De free bet is namelijk alleen op te eisen voordat je eerste weddenschap heeft plaatsgevonden.

Een beschikbare free bet kun je terugvinden op je wedstrookje. Als op jouw selectie van weddenschappen een free bet van toepassing is dan kun je deze aanvinken of juist uitvinken.

Bet & Get

Naast de welkomstbonus geeft BetCity ook nog free bets weg tijdens bepaalde sportevenementen. Deze gratis weddenschappen zijn alleen beschikbaar voor bestaande klanten van 24 jaar of ouder. Hiervoor hoef je verder niets te doen.

Kom je in aanmerking voor een gratis weddenschap dan kun je deze terugvinden in je account onder het kopje Beloningen / Promo. Hier selecteer je de desbetreffende bonus, accepteert de algemene voorwaarden van de bonus en daarna kun je de bonus claimen. Dit ziet er als volgt uit.

BetCity Bet&Get

De belangrijkste voorwaarden van beide free bets hebben we hieronder uitgesplitst.

Naam Type Free Bet Leeftijd Min. storting Verloopt na Min. odds Winst opneembaar?
5x € 10 Free Bet Welkomstbonus 24+ € 10 30 dagen 1.50 Ja
Bet&Get Gratis weddenschap 24+ € 10 Einde evenement 1.5 Nee. € 5 free bet

Meer Free Bets

Circus free bet
Toto free bet
Jacks free bet
Meer Free Bets
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares