Toto free bet

Free Bet Toto

  • Match header module: Select

Meld je je aan bij Toto Sport als nieuwe speler, dan kun je rekenen op een mooie bonus in de vorm van vijf free bets ter waarde van € 10 per stuk. Deze € 50 aan gratis weddenschappen zijn direct beschikbaar nadat je een eerste inzet hebt geplaatst van tenminste € 10 tegen odds van minimaal 1.50.

Ook voor bestaande spelers zijn er met enige regelmaat Toto free bets beschikbaar. Hiervoor dien je de pagina met acties en promoties op de Toto website in de gaten te houden. Dit zijn free bets in de vorm van Zet € 10 in en krijg een € 5 gratis weddenschap. In feite een kleine beloning voor het plaatsen van een weddenschap in het sportsbook.

Hoe krijg je een Free Bet op Toto?

Het claimen van de € 50 gratis weddenschappen van Toto Sport kan alleen door het aanmaken van een nieuw spelersaccount. Ben je al lid van de Toto dan kun je deze free bets niet claimen. Zoals gezegd zijn er voor bestaande Toto-spelers weer andere gratis weddenschappen beschikbaar. Zie ook in de tabel onderaan dit artikel.

Activeer je bonus

Nadat je een nieuw account hebt gecreëerd activeer je eerst je bonus en dan pas maak je een storting naar je nieuwe account. Dit kan met behulp van iDEAL. Stort minimaal € 10. Vervolgens zet je deze € 10 in op een weddenschap uit het sportsbook naar keuze. Zodra je weddenschap is afgehandeld verschijnen de vijf free bets in je spelformulier.

Wanneer krijg je een Free Bet op Toto?

  • Registreer je via de link hieronder
  • Activeer de free bet bonus
  • Stort minimaal € 10 naar je nieuwe account
  • Zet € 10 in op een weddenschap naar keuze met notering van 1.5 of hoger
  • De vijf gratis weddenschappen zijn beschikbaar nadat je weddenschap is afgelopen

Hoe zet je een Free Bet in?

Je kunt de gratis weddenschappen vervolgens gebruiken bij het inzetten van een nieuwe weddenschap. De free bets staan in je spelformulier en vanuit daar kun je ze eenvoudig selecteren. De free bets zijn slechts zeven dagen geldig. We hadden graag gezien dat hiervoor een langere periode beschikbaar zou zijn maar de Toto kiest voor een korte periode. Verder zijn er geen restricties aan het gebruik van deze gratis weddenschappen.

De belangrijkste voorwaarden hebben we hieronder in een tabel gezet.

Naam Type Free Bet Leeftijd Min. storting Verloopt na Min. odds Winst opneembaar?
€ 50 aan Gratis Weddenschappen Welkomstbonus 24+ € 10 7 dagen nvt Ja
€ 5 Gratis Weddenschap Formule 1 24+ € 10 (inzet) 7 dagen 1.50 Ja

Let op: bij het inzetten van je eerste weddenschap voor het in aanmerking komen van de free bets tellen een Cash Out en de wedoptie Draw no Bet niet mee!

Meer Free Bets

Circus free bet
Toto free bet
Jacks free bet
Meer Free Bets
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account