Facebook Login
Door gebruik te maken van de informatieve diensten van Voetbalweddenschappen.com gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

Inhoud
Alle inhoud op deze website om het even welke tekst, foto's of andere informatieĀ is het bezit van Voetbalweddenschappen.com tenzij anders verklaard. Zonder toestemming, is het uitdrukkelijk verboden om de inhoud van deze website te reproduceren, te wijzigen of commercieel te benutten.

Privacy
Voetbalweddenschappen.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voetbalweddenschappen.com zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor om het even welk financiƫle verlies die door de informatie wordt veroorzaakt die wij hebben verstrekt. Wij adviseren dat u altijd binnen uw budget een bedrag wedt, dat u bereid bent om te riskeren.

Gokverslaving
Wij bepleiten het gokken niet. U dient zich gelieve ervan bewust te zijn dat voor vele mensen, gokken verslavend kan zijn en u naar professionele hulp zou moeten streven als u gelooft dat u een probleem hebt.

Gambling Portal Webmasters Association
GWPAVoetbalweddenschappen.com is aangesloten bij de Gambling Portal Webmasters Association. De GPWA Seal of Approval wordt toegekend aan portal websites die voldoen aan de GPWA standaarden en gelieerd zijn aan de goedgekeurde GPWA online gaming bedrijven.

Meer over GPWA en de volledige inhoud van GPWA Seal of Approval vind je hier.
Tipbet