Facebook Login
Door gebruik te maken van de informatieve diensten van Voetbalweddenschappen.com gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

Inhoud
Alle inhoud op deze website om het even welke tekst, foto's of andere informatie is het bezit van Voetbalweddenschappen.com tenzij anders verklaard. Zonder toestemming, is het uitdrukkelijk verboden om de inhoud van deze website te reproduceren, te wijzigen of commercieel te benutten.

Privacy
Voetbalweddenschappen.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voetbalweddenschappen.com zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen. Heeft u vragen over uw privacy of wilt u een eerder aangemaakt account laten verwijderen neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor om het even welk financiële verlies die door de informatie wordt veroorzaakt die wij hebben verstrekt. Wij adviseren dat u altijd binnen uw budget een bedrag wedt, dat u bereid bent om te riskeren.

Gokverslaving
Wij bepleiten het gokken niet. U dient zich gelieve ervan bewust te zijn dat voor vele mensen, gokken verslavend kan zijn en u naar professionele hulp zou moeten streven als u gelooft dat u een probleem hebt.

Eredivisie Voetbalpool
Deelname aan de Eredivisie voetbalpool is gratis. Deelnemers aan de Eredivisie voetbalpool moeten tenminste 18 jaar oud zijn. Voetbalweddenschappen.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan het spel noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen mbt de deelname aan het spel of de aanwijzing van de winnaar. Indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven is Voetbalweddenschappen.com gerechtigd om deze voetbalpool geheel of gedeeltelijk af te gelasten zonder daarvan nadere aankondiging te doen. De Eredivisie voetbalpool valt onder de zgn. kleine promotionele kansspelen en daarmee zijn de uit te keren prijzen belastingvrij. Niet geïnde prijzen vervallen automatisch na een half jaar. Door deel te nemen aan de Eredivisie voetbalpool aanvaard je deze algemene voorwaarden volledig.

Gambling Portal Webmasters Association
GWPAVoetbalweddenschappen.com is aangesloten bij de Gambling Portal Webmasters Association. De GPWA Seal of Approval wordt toegekend aan portal websites die voldoen aan de GPWA standaarden en gelieerd zijn aan de goedgekeurde GPWA online gaming bedrijven.

Meer over GPWA en de volledige inhoud van GPWA Seal of Approval vind je hier.
Tipbet