Disclaimer

1) Voetbalweddenschappen.com zal al het nodige doen om ervoor te zorgen dat zowel de inhoud van deze website als de informatie die wij verstrekken nauwkeurig is. Indien je gebruik maakt van deze informatie ben je het ermee eens dat deze door ons op jouw eigen risico worden verstrekt.

2) Voetbalweddenschappen.com geeft geen garanties wat betreft de informatie die wij ter beschikking stellen. Voetbalweddenschappen.com ontkent hierbij alle garanties, voorwaarden en plichten, in het bijzonder garanties of plichten betreffende nauwkeurigheid, opportuniteit, volledigheid, gebrek of achteloosheid van gepaste zorg en aandacht, daar waar toepasbaar in het kader van de wet.

3) Door gebruik te maken van de informatie welke door Voetbalweddenschappen.com wordt verstrekt, vergoedt je ons hierbij in volledige mate van toepassing in het kader van de wet op aansprakelijkheid op jou en/of om het even welke derde voor bijkomende schade die zich voordoet.

4) De aflevering van emails is niet gewaarborgd om de bestemming onmiddellijk te bereiken. Wij kunnen niet voor vertragingen aansprakelijk worden gehouden welke toe te schrijven zijn aan het netwerk van onze provider of van je eigen emailleverancier/provider.

5) Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welk financiële verlies die door onze informatie wordt veroorzaakt. Wij adviseren dat je altijd binnen je budget blijft en slechts met geld wedt dat je bereid bent om te riskeren.

6) Deelnemers aan de eredivisie voetbalpool moeten tenminste 18 jaar oud zijn. Algemene voorwaarden voor deelname aan de eredivisie voetbalpool vind je hier.