Over Ons

  • Match header module: Select

Voetbalweddenschappen.com - Online sinds 2007

Sinds 2007 informeert Voetbalweddenschappen.com iedereen die geïnteresseerd is in het wedden op voetbalwedstrijden. In de beginjaren beperkte dit zich voornamelijk tot het geven van informatie over de vele buitenlandse bookmakers die toendertijd op de Nederlandse markt aanwezig waren. Later volgde ook nieuwsberichten over deze bookmakers en onze populaire eredivisie voetbalpool met de daarbij uit voortkomende wedtips.

Door de jaren heen zijn we steeds verder gegroeid en tegenwoordig schrijven we wekelijks voorbeschouwingen over wedstrijden uit de eredivisie, Champions League, Europa League en Conference League. Ook hebben we een uitgebreide live score waarbij je niet alleen de statistieken van wedstrijden kunt teruglezen maar ook de meest actuele odds van legale bookmakers.

Wie zijn wij?

Voetbalweddenschappen.com is onderdeel van 71Media. 71Media is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder KvK-nummer 34326695.

71Media
Keizersgracht 520 H
1017 EK Amsterdam

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op via het contactformulier. We zien je vraag of opmerking graag tegemoet!

Onze redactie

Een team van freelancers probeert je wekelijks te voorzien van extra informatie die je kunt gebruiken bij het afsluiten van je voetbalweddenschappen. Martijn Katsman schrijft elke week een aantal voorbeschouwingen over wedstrijden uit de eredivisie. Ook schrijft hij de voorbeschouwingen van wedstrijden in de Europese toernooien zoals de Champions League en de Conference League.

Naast voorbeschouwingen van wedstrijden schrijven we ook over de vele verschillende type weddenschappen waarop je kunt inzetten. Leendert Kamsteeg schrijft artikelen over wedstrategieën en statistieken om je zo optimaal voor te bereiden op je aankomende weddenschappen.

Hoewel statistische data altijd afhankelijk blijft per duel, bieden deze artikelen een mooi inkijkje in de wondere wereld van voetbaldata. Wij hopen dat je hiermee je voordeel kunt doen.

Martijn Katsman
Martijn KatsmanContent creator

Martijn schrijft elke week een aantal voorbeschouwingen over wedstrijden uit de eredivisie.

Leendert Kamsteeg
Leendert KamsteegContent creator

Leendert Kamsteeg schrijft artikelen over wedstrategieën en statistieken.

Wij zijn CO2-neutraal

CO2 NeutraalWanneer bezoekers op onze website komen verbruiken ze elektriciteit en dat veroorzaakt CO2-uitstoot. Daarnaast is er ook CO2-uitstoot van de servers die onze website hosten. Samen met meer dan 2.500 bedrijven wereldwijd hebben we ervoor gekozen om klimaatneutraal online te gaan met onze website.

Dit vrijwillige initiatief wordt georganiseerd door co2neutralwebsite.com. Dit Deense bedrijf heeft de emissies van websites en websitebezoeken in kaart gebracht en hiervoor een CO2-neutralisatieprogramma gemaakt.

Het resultaat is CO2-vrij surfen voor onze gebruikers, wat uiteraard weer goed is voor het milieu.

Klik hier om ons certificaat te zien.

Vul je email adres in en blijf op de hoogte

Op deze website kun je geen weddenschappen afsluiten. We geven slechts informatie over informatie over wedden op voetbal.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account