Over Ons

Sinds 2007 informeert Voetbalweddenschappen.com iedereen die geïnteresseerd is in het wedden op voetbalwedstrijden. In de beginjaren beperkte dit zich voornamelijk tot het geven van informatie over de vele buitenlandse bookmakers. Later volgde nieuwsberichten over bookmakers en onze populaire eredivisie voetbalpool met de daarbij uit voortkomende wedtips.

Door de jaren heen is Voetbalweddenschappen.com steeds verder gegroeid en tegenwoordig schrijven we wekelijks voorbeschouwingen van wedstrijden uit de eredivisie, Champions League en Europa League. Ook hebben we een uitgebreide live score waarbij je niet alleen de statistieken van wedstrijden kunt teruglezen maar ook het actuele aanbod van de noteringen (odds) van de online bookmakers.

Een team van freelancers probeert je zo wekelijks te voorzien van extra informatie die je kunt gebruiken bij het afsluiten van je voetbalweddenschappen. Naast voorbeschouwingen van wedstrijden schrijven deze freelancers ook over de vele verschillende type weddenschappen waarop je kunt inzetten. Ook leveren wij artikelen over strategie en statistieken om je zo optimaal voor te bereiden op je aankomende weddenschappen.

Hoewel statistische data altijd afhankelijk blijft per duel, bieden deze artikelen een mooi inkijkje in de wondere wereld van voetbaldata. Wij hopen dat je hiermee je voordeel kunt doen.

Wil je in contact komen met ons? Gebruik dan het contactformulier. We zien je vraag of opmerking graag tegemoet!

0
Shares