Over Ons

Sinds 2007 informeert Voetbalweddenschappen.com iedereen die geïnteresseerd is in het wedden op voetbalwedstrijden. In de beginjaren beperkte dit zich voornamelijk tot het geven van informatie over de vele buitenlandse bookmakers. Later volgde nieuwsberichten over bookmakers en onze populaire eredivisie voetbalpool met de daarbij uit voortkomende wedtips.

Door de jaren heen is Voetbalweddenschappen.com steeds verder gegroeid en tegenwoordig schrijven we wekelijks voorbeschouwingen van wedstrijden uit de eredivisie, Champions League en Europa League. Ook hebben we een uitgebreide live score waarbij je niet alleen de statistieken van wedstrijden kunt teruglezen maar ook het actuele aanbod van de noteringen (odds) van de online bookmakers.

Een team van freelancers probeert je zo wekelijks te voorzien van extra informatie die je kunt gebruiken bij het afsluiten van je voetbalweddenschappen. Danny van der Linden schrijft elke week een aantal voorbeschouwingen over eredivisie wedstrijden en Europese wedstrijden. Dit doet hij sinds seizoen 2017-2018.

Naast voorbeschouwingen van wedstrijden schrijven onze freelancers ook over de vele verschillende type weddenschappen waarop je kunt inzetten. Zo schrijft Leendert Kamsteeg artikelen over voetbal wedden strategie en statistieken om je optimaal voor te bereiden op je aankomende weddenschappen.

Hoewel statistische data altijd afhankelijk blijft per duel, bieden deze artikelen een mooi inkijkje in de wondere wereld van voetbaldata. Wij hopen dat je hiermee je voordeel kunt doen.

Onze website is CO2-neutraal

CO2 NeutraalWanneer bezoekers op onze website komen verbruiken ze elektriciteit en dat veroorzaakt CO2-uitstoot. Daarnaast is er ook CO2-uitstoot van de servers die onze website hosten. Samen met meer dan 2.500 bedrijven wereldwijd hebben we ervoor gekozen om klimaatneutraal online te gaan met onze website. Het resultaat is CO2-vrij surfen voor onze gebruikers, wat uiteraard weer goed is voor het milieu.

Dit vrijwillige initiatief wordt georganiseerd door co2neutralwebsite.com. Dit Deense bedrijf heeft de emissies van websites en websitebezoeken in kaart gebracht en hiervoor een CO2-neutralisatieprogramma gemaakt. Klik op het plaatje om ons certificaat te zien.

Gambling Portal Webmasters Association

GPWAWij zijn aangesloten bij de Gambling Portal Webmasters Association. De GPWA Seal of Approval wordt toegekend aan portal websites die voldoen aan de GPWA standaarden en gelieerd zijn aan de goedgekeurde GPWA online gaming bedrijven. Meer over GPWA en de volledige inhoud van GPWA Seal of Approval vind je hier.

Contact

Neem contact op met Voetbalweddenschappen.com via het contactformulier. We zien je vraag of opmerking graag tegemoet!

Op deze website kun je geen weddenschappen afsluiten. We geven alleen informatie over wedden op voetbal. Speel bewust. 18+

0
Shares