Privacy Policy

Dit is de privacy policy van 71Media h.o.d.n.Voetbalweddenschappen.com (hierna ook: "Voetbalweddenschappen.com"). Voetbalweddenschappen.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voetbalweddenschappen.com zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Heeft uvragen over uw privacy of wilt u een aangemaakt account laten verwijderen neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Voetbalweddenschappen.com kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Voetbalweddenschappen.com, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt. Voetbalweddenschappen.com kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Geboortedatum
  • Uw IP-adres

Waarom wij gegevens nodig hebben

Wij verwerken uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen per nieuwsbrief of persoonlijke e-mail. Daarnaast kan Voetbalweddenschappen.com uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit een dienstverlening.

Hoe lang wij gegevens bewaren

Voetbalweddenschappen.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien u zich aanmeldt als gebruiker maar nooit bent ingelogd als gebruiker.

Delen met anderen

Voetbalweddenschappen.com verstrekt uw persoonsgegevens nooit aan derden. Alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics

Voetbalweddenschappen.com maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via Voetbalweddenschappen.com verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt dit zelf doen door uw gegevens te bekijken onder Mijn Account. Indien u uw account wilt laten verwijderen kunt u hiertoe een verzoek indienen via het contactformulier. Voetbalweddenschappen.com zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via contactformulier.

Voetbalweddenschappen.com behoudt zich het recht voor deze privacy policy te wijzigen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account