Voorbeschouwing Anderlecht – Kortrijk (10-03-2019)

Anderlecht – Kortrijk

Anderlecht heeft zondagavond de uitwedstrijd tegen Lokeren gewonnen. Het stemde trainer Fred Rutten tot tevredenheid. Ook was er ongetwijfeld sprake van opluchting, want ondanks een 0-2 voorsprong, kwam Lokeren tien minuten voor tijd nog terug in de wedstrijd na een knappe goal van José Francisco Cevallos Junior. Echter, Santini en Gerkens hadden de voorsprong al groot genoeg gemaakt. Bij de paars-witten werd het toch nog een kwestie van aanpoten. En met succes.

De tegenstander van Anderlecht is komend weekeinde Kortrijk. En Kortrijk won zaterdagavond van Cercle Brugge met 2-1. De nummer acht van de Jupiler Pro League weet dat de opponent van komende speelronde slechts één plekje hoger staat. Coach Vanderhaeghe staat dus voor de opdracht om zijn mannen optimaal te motiveren. Naar verwachting zal Van der Bruggen terugkeren in de ploeg na zijn schorsing. Kind van de rekening lijkt dan Avenatti te worden.

Anderlecht wil deze pot graag winnen. Fred Rutten heeft het, naar eigen zeggen, goed naar zijn zin in Brussel en denkt de ploeg echt aan het voetballen te kunnen krijgen.

Wij geloven hem en voorspellen dus: 2-0.

0
Shares