Voorbeschouwing Brugge – AA Gent (31-03-2019)

Club Brugge – AA Gent

Volgens Michael Verschueren is Club Brugge een grotere kanshebber op de titel dan Racing Genk. Dat is toch opvallend omdat Club al enige tijd op gepaste afstand van de koploper van de Jupiler Pro League staat. Met de Play Offs 1 (waar beide ploegen voor geplaatst zijn) in zicht zal de omstreden wedstrijd tussen Brugge en Gent minder bloed, zweet en tranen opleveren dan voorgaande jaren. Club schijnt overigens interesse te hebben in Alexis de Sart als versterking. Allemaal leuk en aardig deze laatste ontmoeting in deJupiler Pro League, maar iedereen kijkt uit naar de Play Offs 1.

Dus ook AA Gent, dat met de fanatieke supporters graag wint in Brugge. Een deel van die fanatieke supporters schijnt overigens komend weekend niet in Vlaanderen aanwezig te zijn. Het is de vraag of zij hun club kunnen steunen in het Jan Breydel Stadion.

Alles bij elkaar opgeteld is Club Brugge de grote favoriet voor deze streekderby. Club speelt dus ook nog eens thuis en heeft door het jaar heen bewezen over een uitstekende selectie te beschikken.

Daarom voorspellen wij dat ze die laatste wedstrijd ook nog wel winnen: 2-0.

0
Shares