Voorbeschouwing Club Brugge – AA Gent (03-02-2019)

Club Brugge – AA Gent

Een wedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent in het Jan Breydel stadion. Dat is genieten voor de liefhebber. Twee clubs van aanzien nemen het tegen elkaar op. Het Nederlands georiënteerde Club Brugge staat op een nette tweede plaats in de Jupiler Pro League en wil zich graag versterken met Yunus Akgun. De Turk staat echter ook op de radar van RSC Anderlecht.

Ondertussen is Siebe Schrijver bezig aan een opvallende ontwikkeling. De middenvelder wordt almaar belangrijker voor zijn club. Overigens is de verwachting dat Krépin Diatta komende zondag wordt opgesteld ten faveure van Clinton Mata. Vooral de snelheid van Diatta kan een belangrijk wapen voor Club zijn.

AA Gent, de huidige nummer zes van de Jupiler Pro League, lijkt zich te verlossen van Stallone Limbombe. De aanvaller kwam afgelopen zomer naar Gent, maar komt maar weinig aan spelen toe. Na een conflict is hij teruggezet naar het B-elftal en nu lijkt er een huurcontract voor Limbombe klaar te liggen in Turkije. Het zal bij AA Gent voor de nodige rust zorgen. Afgelopen weekend werd er overigens gewonnen van Kortrijk, maar Club Brugge is van een andere orde.

Daarom voorspellen wij een klein feestje voor de thuisclub: 2-1.

0
Shares