Voorbeschouwing Club Brugge – Excelsior Moeskroen (17-03-2019)

Club Brugge – Excelsior Moeskroen

Club Brugge mag het komend weekend opnemen tegen Excelsior Moeskroen. Afgelopen weekend werd er zonder veel problemen gewonnen van Eupen door de Brugse grootmacht. 0-4 werd het. De Nederlander Ruud Vormer tekende voor één treffer. Al na 47 minuten spelen stond de eindstand op het bord en kon Brugge een beetje gas terug nemen. Mede doordat de prestaties van Genk de laatste tijd minder zijn, meldt Club zich meer en meer aan het front en gaan er stemmen op die de landstitel dit jaar naar Brugge zien gaan.

Tegenstander Moeskroen speelde in de afgelopen spreelronde met 1-1 gelijk tegen STVV. Excelsior is al zeker van Play-Offs II en heeft dus niet veel meer om voor te strijden. Het elftal van Bernd Storck kent een een bijzonder seizoen waarin goede en slechte prestaties zich in rap tempo afwisselen. Het is te hopen voor de fans dat Excelsior Moeskroen in goede vorm aan Play Offs II kan beginnen.

Club Brugge is nog altijd de nummer twee van de Jupiler Pro League en staat dus veel hoger dan Excelsior. Dat is niet voor niets.

Club heeft een prima elftal en zal komend weekend dan ook wel winnen: 2-0.

0
Shares