Voorbeschouwing Lokeren – Anderlecht (03-03-2019)

Lokeren – Anderlecht

Op de allerlaatste plaats van de Jupiler Pro League vinden we Lokeren terug. Zaterdagavond werd er verloren van Excelsior Moeskroen (1-0) en kwam Lokeren in een nog dieper dal. Het moge duidelijk zijn dat de hoogste voetbalafdeling van België een tikje te hoog gegrepen lijkt voor Lokeren. De nederlaag van Waasland Beveren geeft nog een sprankje hoop op lijfsbehoud, maar de kansen slinken.

Anderlecht leek lange tijd op weg naar de overwinning en broodnodige drie punten tegen Club Brugge. Het werd uiteindelijk slechts één punt na de 2-2. De kritiek op trainer Fred Rutten neemt toe. Volgens de criticasters past de Nederlandse oefenmeester niet bij de Brusselse trots. Peter Vandenbempt weerlegt de kritiek. Fred Rutten zal het seizoen wel afmaken bij Anderlecht, maar daarna moet er echt iets veranderen. Nu is een trainer vaak zo sterk als zijn materiaal. En ook dat houdt niet over bij Anderlecht.

Voor Lokeren is Anderlecht geen tegenstander om naar uit te kijken. Anderlecht is getergd en wil de fans weer trots maken. Lokeren kan het kind van de rekening worden. Gek is dat niet. Anderlecht heeft meer kwaliteit in huis dan de rode lantaarndrager.

Wij voorspellen een overwinning voor het elftal van Fred Rutten: 0-2.

0
Shares