Voorbeschouwing Standard – Antwerp (29-03-2019)

Standard – Antwerp

Standard neemt het vrijdagavond op tegen Antwerp. Een wedstrijd om des keizers baard, zoals we dat zo mooi zeggen. Beide ploegen hebben zich immers al geplaatst voor Play Offs 1, dus dit kan een aardig voorproefje opleveren, al zullen beide partijen niet vol gas gaan. Dat is dan weer het nadeel van het systeem dat men heeft gekozen in de Jupiler Pro League.

Standard eindigde in de reguliere competitie op de derde plaats en maakte bekend dat de Roemeense vedette Razvan Marin voor vijf seizoenen heeft getekend bij Ajax. Marin heeft altijd gezegd Standard kampioen te willen maken, dus hij zal er de komende weken extra op gebrand zijn om zich te laten zien. Ook Mehdi Carcela kan gewoon meedoen. Hij leek geschorst te zijn na het opsteken van een middelvinger naar de scheidsrechter tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht. Echter, door een hoger beroep kan de middenvelder komende vrijdag meespelen.

Antwerp, de nummer zes van de Belgische competitie, zal ook niet met extra veel inzet aan de aftrap verschijnen. De Vlamingen willen zich liever bewijzen tijdens de Play-Offs dan in dit verplichte nummertje.

Standard heeft meer kwaliteiten en kan het dus voetballend winnen van Antwerp. In eigen huis is het dat ook aan de fans verplicht: 1-0.

0
Shares