Voorbeschouwing Waasland Beveren – Genk (02-02-2019)

Waasland Beveren – Genk

Waasland Beveren staat er niet al te best voor in de Jupiler Pro League. Een teleurstellende vijftiende plek is de realiteit. Daar moet wat aan gebeuren, maar in plaats van versterkingen aan te trekken laat de club de laatste dagen vooral spelers vertrekken. Maandag liet men al Lamine Ndao vertrekken naar Ajaccio. Kort daarop werd bekend dat Rafidine Abdullah alweer vertrekt. De middenvelder kwam pas afgelopen zomer naar Beveren.

De aanstelling van trainer Adnan Custovic zorgde er echter voor dat Abdullah maar weinig aan spelen toekwam. Het gaat allemaal niet lekker met het voetbal in Beveren. Want ook financieel is de situatie zorgelijk. En dan komt ook nog de topclub op bezoek.

Koploper Genk kreeg een tikje te verwerken toen het afgelopen weekend verloor van Excelsior Moeskroen. De Koninklijke Racing Club hoeft zich echter geen zorgen te maken. Het verschil met nummer twee Club Brugge bedraagt nog zeven punten. Het elftal van trainer Philip Clement is bezig aan een uitstekend seizoen en maakt een constante indruk. Kortom: dé titelkandidaat in België lijkt uit Genk te komen.

Een voorspelling voor deze wedstrijd is niet zo lastig te doen. Normaliter wint Genk deze wedstrijd zonder veel problemen: 0-3.

0
Shares