Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Live Streaming

Gratis live voetbal streaming kijken

Wat zijn de beste bookmakers om live voetbal te kijken? Bij welke bookmakers kun je live voetbalwedstrijden kijken? Wat moet je doen om bij een bookmaker live streaming te kijken? Op deze vragen krijg je antwoord door hieronder het overzicht van vier online bookmakers en hun live streaming mogelijkheden te bekijken. Veel plezier bij het live kijken naar topwedstrijden uit de binnenlandse en buitenlandse voetbalcompetities!

Betfair
Betfair Live Streaming Bij Betfair kun je vanaf de homepage in het menu klikken op "Betfair Video" en in een nieuwe pagina start dan de video om live sportevenementen te kunnen bekijken. Het grootste gedeelte van het aanbod bij Betfair bestaat uit paardenrennen en hondenrennen maar ook kun je hier tennis- en voetbalwedstrijden live kijken.

  • Bezoek de website
  • Maak gratis een account aan
  • Klik op "Betfair Video" en bekijk de wedstrijd
Betfair accepteert tijdelijk geen Nederlandse spelers
NordicBet
NordicBet Live Streaming Wil je bij NordicBet live sportwedstrijden kijken dan moet je op de homepage eerst "Livebet" selecteren en vervolgens in het submenu wat er onder verschijnt "Livestream" selecteren. Er opent zich een nieuwe pagina waarin je direct het programma ziet van de aankomende wedstrijden. Wel moet je ingelogd zijn en een bedrag op je spelersrekening hebben staan en een keuzemenu. Hier kun je onder andere de Franse voetbalcompetitie live volgen.

  • Bezoek de website
  • Maak gratis een account aan
  • Klik op "Livestream" en bekijk de wedstrijd
Klik hier om naar de live stream van NordicBet te gaan
Om je favoriete voetbalwedstrijden live te kijken maak je een keuze uit één van de bovenstaande aanbieders. Nadat je je keuze hebt gemaakt moet je wel altijd een account aanmaken bij deze bookmaker. Bij de meeste bookmakers moet je eerst een storting maken op je spelersaccount voordat je kunt kijken. Dit gaat nooit om grote bedragen, voor slechts een storting van €5 op je spelersaccount kun je al gebruik maken van de live streaming diensten van een bookmaker.

Heb je nog geen account bij één van de bovenstaande bookmakers dan kun je tevens profiteren van een welkomstbonus als je een account opent. Vaak zijn deze bonussen aantrekkelijk en kunnen na het voldoen aan de bonusvoorwaarden worden opgenomen uit je spelersaccount. Bekijk onze pagina met Bookmaker Bonussen om te ontdekken welke bonus het beste bij je past!

Tipbet
NetBet