WK Odds

Wat zijn de actuele odds van de bookmakers voor de eerstvolgende wedstrijden tijdens het WK 2022 in Qatar? We houden deze WK odds zoveel mogelijk voor je up to date. Klik op één van de onderstaande wedstrijden om direct meer odds te zien.

Vind de beste odds voor het WK 2022

Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar begint op 20 november 2022. Het is even wennen, een WK dat van start gaat in november. Alle Europese voetbalcompetities liggen momenteel stil tijdens het WK. Op een lager niveau wordt er wel doorgespeeld in sommige landen.

Welke landen een kans tijdens dit WK een kans maken op de wereldtitel kun je lezen in onze WK voorspellingen. Een overzicht van welke wedstrijden in welke poules gespeeld worden kun je terugvinden in het menu hierboven onder WK speelschema.

We tonen op deze pagina de WK odds voor wedstrijden bij een thuisoverwinning, gelijkspel of uitoverwinning (1x2). Wil je meer odds zien, selecteer dan een wedstrijd naar keuze. Je krijgt vervolgens meerdere markten te zien en de daarbij behorende odds van de bookmaker.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares