Speel in de maand december bij de Duitse bookmaker MyBet en je maakt kans op een voetbalreis naar de EK finale op 3 juli in Parijs. Iedereen ontvangt na de 5de weddenschap van €5 of meer automatisch een XmasCard. De myXMAS promotie loopt van 30 november 2015 18:00 uur tot 20 december 2015 23:59 uur.

XmasCard Hoe werkt het?
Nadat je de 5de weddenschap hebt afgesloten krijg je automatisch een pop-up waarbij je de keuze kunt maken voor Weekly Winnings of XmasPoints.

Hoe hoger de inzet van je bettingslip hoe hoger de Weekly Winnings of hoe meer XmasPoints je ontvangt. Je XmasPoints tellen mee voor het Xmas Leaderboard waarbij de hoofdprijs dus een reis naar Parijs is twv €12.000 voor de finale van het EK 2016!

Daarnaast krijgt de top 25 van het leaderboard ook nog eens wekelijkse prijzen van in totaal €7.000. De Weekly Winnings lopen van maandag tot zondag en in de week erop overgemaakt naar je speleraccount.

Nadat je bent ingelogd bij Mybet kun je vanuit je spelersaccount het leaderboard raadplegen. Heb je nog geen account bij Mybet.com, klik dan hier om je aan te melden.

Wil je meer weten over deze online bookmaker, lees dan onze MyBet bookmaker review.