WK Wildcards bij MyBetBij online bookmaker MyBet hebben ze weer een leuke WK actie bedacht. Iedere speler die online een weddenschap afsluit tussen nu en 13 juli 2014, maakt kans op een Wildcard.

Hoe hoger je inzet, hoe hoger de prijs die je kunt winnen met de Wildcard. De totale prijzenpot bestaat uit €100.000!

Hoe werkt het?
Je hoeft je niet specifiek aan te melden voor deze actie. Iedere speler die inlogt op de website van Mybet en een weddenschap plaats gedurende de bovenstaande periode doet automatisch mee met de actie en maakt kans op de prijzen.

Iedere 10de weddenschap van €5 of meer die geplaatst wordt, resulteert in een MyBet Wildcard. Het maakt niet uit welke speler op dat moment de weddenschap plaatst, iedere keer dat jij een weddenschap plaatst kun je de gelukkige zijn. Is dat het geval, dan verschijnt er direct een melding op je scherm van je gewonnen wildcard.

Ik win een Wildcard. En nu?
Je mag zelf bepalen wat je met je Wildcard wilt doen. Je kunt direct voor de getoonde prijs gaan of kiezen voor een lootje voor de finale trekking aan het einde van het WK.

Wat kan ik winnen?
Totaal zit er €100.000 in de prijzenpot. Naast het kunnen winnen van free bets, no deposit bonussen op je spelersacount kun je een 48" Full HD TV, iPad Air 64GB, MacBook Air, Pod touch, Home Cinema System, of iPad mini winnen. De hoofdprijs is iedere maand €500 op je spelersaccount van MyBet tot aan het volgende grote toernooi, het EK 2016!

Heb je nog geen account bij MyBet, dan kun je je hier aanmelden. Voor nieuwe spelers is er ook nog eens een welkomstbonus tot maximaal €100 bovenop je eerst storting.
Heb je al wel een account bij MyBet, klik dan hier om naar de website te gaan.

Hieronder een voorbeeld van een Wildcard. Schrik niet als je deze ineens op je scherm ziet verschijnen!

Wildcard