Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bundesliga Logo
De Deutsche Fussball Liga (DFL), het hoogste bestuursorgaan van het Duitse voetbal, heeft aangekondigd dat de Bundesliga en de 2. Bundesliga worden hervat op zaterdag 16 mei.

Lees meer...

Bundesliga Logo
De Duitse regering heeft gisteren de plannen goedgekeurd voor de hervatting van de Bundesliga en de 2. Bundesliga later deze maand. Daarmee is de Duitse voetbalcompetitie de eerste Europese topcompetitie die zal worden hervat.

Lees meer...

Filiaal van Ladbrokes
Alle grote Engelse bookmakers stoppen tijdens de lockdown tijdelijk met het uitzenden van reclames voor radio en tv. Dit besluit is genomen door de leden van de Betting and Gaming Council (BGC) in een vrijwillige actie van de gokindustrie in het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer...

La Liga clubs
De voetbalclubs uit de La Liga Santander en de La Liga SmartBank, de twee hoogste Spaanse voetbaldivisies, zullen deze week beginnen met trainen met als doel het seizoen 2019-20 in juni achter gesloten af te ronden.

Lees meer...

Coronavirus en voetbal

Toen de KNVB vrijdagmiddag bekend maakte hoe het voetbaljaar beëindigd werd, ging het even niet om IC-plekken, dodenaantallen, dichte scholen of de schrijnende situatie in de verpleeghuizen.

Lees meer...