Betfair

Drie miljoen klanten voor Betfair

Betfair, de Britse online aanbieder van sportweddenschappen, heeft onlangs laten weten dat het bedrijf de magische grens van drie miljoen geregistreerde klanten heeft bereikt.

Het in Londen gevestigde bedrijf heeft verklaard dat men nu meer dan zes miljoen transacties per dag verwerkt en meer dan 500 miljoen individuele inzetten in het afgelopen jaar heeft behandeld alleen al via het populaire Betting Exchange.

Betfair viert momenteel haar 10-jarig bestaan en onthulde dat de grens van 2,5 miljoen klanten pas twaalf maanden geleden was bereikt. Het bedrijf kondigde verder aan dat de totale inkomsten zijn gestegen van £ 107 miljoen in 2005 tot £ 303 miljoen vorig jaar, terwijl de aangepaste winst (voor rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie) meer dan verdubbeld was gedurende deze periode tot £ 72 miljoen.

"Het bereiken van de grens van drie miljoen klanten is een belangrijk resultaat waar ik zeer trots op ben," zei David Yu, Chief Executive Officer voor Betfair. "Onze voortdurende groei is een bewijs dat Betfair aantrekkelijk is voor een breed scala van mensen, meer dan ooit tevoren. Het feit dat we erin geslaagd zijn deze grens te bereiken in het jaar van ons 10-jarig jubileum is symbolisch voor hoe ver we gekomen zijn".

"Met één van de grootste sportevenementen, het WK 2010, in het vooruitzicht zullen we verder bouwen op dit succes op weg naar de grens van vier miljoen klanten".

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares