Betfair

Drie miljoen klanten voor Betfair

Betfair, de Britse online aanbieder van sportweddenschappen, heeft onlangs laten weten dat het bedrijf de magische grens van drie miljoen geregistreerde klanten heeft bereikt.

Het in Londen gevestigde bedrijf heeft verklaard dat men nu meer dan zes miljoen transacties per dag verwerkt en meer dan 500 miljoen individuele inzetten in het afgelopen jaar heeft behandeld alleen al via het populaire Betting Exchange.

Betfair viert momenteel haar 10-jarig bestaan en onthulde dat de grens van 2,5 miljoen klanten pas twaalf maanden geleden was bereikt. Het bedrijf kondigde verder aan dat de totale inkomsten zijn gestegen van £ 107 miljoen in 2005 tot £ 303 miljoen vorig jaar, terwijl de aangepaste winst (voor rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie) meer dan verdubbeld was gedurende deze periode tot £ 72 miljoen.

"Het bereiken van de grens van drie miljoen klanten is een belangrijk resultaat waar ik zeer trots op ben," zei David Yu, Chief Executive Officer voor Betfair. "Onze voortdurende groei is een bewijs dat Betfair aantrekkelijk is voor een breed scala van mensen, meer dan ooit tevoren. Het feit dat we erin geslaagd zijn deze grens te bereiken in het jaar van ons 10-jarig jubileum is symbolisch voor hoe ver we gekomen zijn".

"Met één van de grootste sportevenementen, het WK 2010, in het vooruitzicht zullen we verder bouwen op dit succes op weg naar de grens van vier miljoen klanten".

0
Shares