Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

EuroSportBet.co.uk, het bookmakerskantoor van EuroSport heeft aangekondigd een shirtsponsor overeenkomst te hebben afgesloten met FC Nantes. Naar verluidt omvat de sponsorovereenkomst met de Franse tweede divisie club een bedrag van 575.000 USD per seizoen.

EuroSportBet.co.uk heeft wedkantoren in Parijs en Alderney en verklaarde dat de overeenkomst is afgesloten op maandag na de wedstrijd FC Nantes tegen Boulogne-Sur-Mer, dat live werd uitgezonden op het Eurosport.

EuroSportBetHet logo van de bookmaker zal voortaan zichtbaar zijn op zowel het thuis- als uittenue. Daarnaast zal EuroSportBet.co.uk ook een sterke aanwezigheid op de website van de voetbalclub krijgen.

Liefkozend 'De Kanaries' genoemd vanwege het gestreepte groen en gele tenue, is FC Nantes één van de meest succesvolle clubs in het Frans voetbal met acht kampioenstitels, waarvan de laatste in 2000 werd gewonnen. De club heeft won drie keer de Franse beker en bekende nationale sterren zoals Marcel Desailly, Didier Deschamps en Christian Karembeu speelden er in het verleden. Tegenwoordig komt FC Nantes uit in de Franse tweede divisie.

Bet3000
Tipbet