Marius Mitu heeft getekent bij Anderlecht

RSC Anderlecht eist schadevergoeding van Mitu

Het proces rondom Zheyun Ye is inmiddels begonnen en afgelopen maandag werd bekend dat RSC Anderlecht een stevige schadevergoeding eist van de Roemeense middenvelder Marius Mitu. De Roemeen zou ook zijn betrokken bij het roemruchte gokschandaal.

Mitu vertrok na zijn periode bij Lierse SK naar RSC Anderlecht. Aan spelen kwam hij echter nauwelijks toe. Daniel Spreutels, advocaat van Anderlecht, eist een schadevergoeding van €25.000.

Mitu speelde bij de Brusselse club toen bekend werd dat hij mogelijk betrokken was bij het omkoopschandaal. Anderlecht besloot toen om de samenwerking met de Roemeen onmiddellijk te stoppen.

"De bekentenissen van Mitu waren altijd minimaal. Hij ontkende altijd alles en zou steeds geweigerd indien hij benaderd werd tot omkoping. Maar dat is gelogen. Andere bronnen bevestigen dat hij wel degelijk geld heeft aangenomen", aldus Spreutels.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares