Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Volgens de Italiaanse politiechef Antonio Manganelli zijn er nog veel meer gevallen van omkoping in het Italiaanse omkoopschandaal. Manganelli deed Zijn opmerkingen tijdens een gezamenlijke persconferentie met Ronald K. Noble van Interpol.

"Er zijn bepaalde dingen naar boven gekomen die weer tot nieuwe onthullingen zullen leiden. Waarschijnlijk zullen dit schokkende onthullingen zijn die aan het licht komen," zei de politiechef, die leiding geeft aan het onderzoek naar corruptie in het Italiaanse voetbal.

"Weddenschappen werden niet alleen geplaatst op het resultaat van een wedstrijd, maar ook op welke speler zou de bal uit het doel zou halen na een goal, wie zou het eerste corner krijgen of wie het eerste een kopbal zou maken. Er zijn tal van andere voorbeelden," zegt Manganelli.

Dergelijke weddenschappen zijn uiteraard zeer beinvloedbaar door de spelers in het veld. Tot nu toe meer dan vijftig mensen zijn gearresteerd in verband met het omkoopschandaal, waaronder ook Juventus coach Antonio Conte.

Bet3000
Tipbet