Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Het Oostenrijkse wedkantoor Tipp3 heeft een sponsorovereenkomst getekend met de Oostenrijkse voetbalbond waarmee het bedrijf de sponsoring van de Oostenrijkse Bundesliga voor nog eens drie seizoenen zal voortzetten.

Tipp3 is eigendom van Casinos Austria en de Oostenrijkse Loterijen. Tipp3 is binnen Europa het grootste bookmakerkantoor, met bijna 4.000 verkooppunten. Daarnaast heeft het bedrijf de website Tipp3.at.

Door de sponsorovereenkomst zal de Oostenrijkse Bundesliga de Tipp3 Bundesliga Powered By T-Mobile gaan heten tot het einde van het seizoen 2013/14. De deal bevat een groot aantal mogelijkheden om te adverteren binnen de verschillende clubs in de competitie.

"De samenwerking van de Bundesliga met Tipp3 zal zeer lonend zijn," zei Hans Rinner, voorzitter van de Oostenrijkse Bundesliga. "Deze deal is het beste bewijs dat we hebben allemaal zullen profiteren van de overeenkomst. Wij zijn bijzonder trots dat onze besprekingen met de Bundesliga geslaagd zijn in deze sponsorovereenkomst," zei Philip Newald, voorzitter van het bookmakerkantoor Tipp3.

"Onze toewijding aan het Oostenrijkse voetbal zal blijven bestaan met een hernieuwde inzet en kwaliteit als gevolg van deze deal".

Bet3000
Tipbet