Unibet Logo

Unibet neemt Bet24 over

  • Match header module: Select

Unibet Group plc heeft aangekondigd dat het bookmaker Bet24 gaat overnemen van Nordic Betting Ltd, één van de grotere aanbieders in de online gaming markt in Noord-Europa.

Nordic Betting Ltd exploiteert een breed scala aan sport- en gaming producten via een aantal verschillende websites. Nordic Betting Ltd heeft een bruto jaaromzet van ongeveer € 10,5 miljoen volgens het laatste afgesloten boekjaar op 31 december 2011. De overnameprijs voor het onderdeel Bet24 bedraagt ruim € 11 miljoen.

De Zweedse bookmaker gigant wil de bestaande klanten migreren van Bet24 naar Unibet, alsmede de integratie van de bedrijfsvoering. Voorlopig zal het bedrijf normaal blijven opereren onder Bet24. Als onderdeel van de transactie zal Unibet de overdracht van de 45 medewerkers van Nordic Betting Ltd in zijn eigen Maltese onderneming onderbrengen, in overeenstemming met de Maltese wet-en regelgeving, welke van toepassing is op de overname van ondernemingen.

De volledige afronding van de transactie is nog aan goedkeuring onderhevig en zal naar verwachting plaatsvinden voor het einde van het tweede kwartaal van 2012.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account