Unibet Logo

Unibet neemt Bet24 over

Unibet Group plc heeft aangekondigd dat het bookmaker Bet24 gaat overnemen van Nordic Betting Ltd, één van de grotere aanbieders in de online gaming markt in Noord-Europa. Nordic Betting Ltd exploiteert een breed scala aan sport- en gaming producten via een aantal verschillende websites.

Nordic Betting Ltd heeft een bruto jaaromzet van ongeveer € 10,5 miljoen volgens het laatste afgesloten boekjaar op 31 december 2011. De overnameprijs voor het onderdeel Bet24 bedraagt ruim € 11 miljoen.

De Zweedse bookmaker gigant wil de bestaande klanten migreren van Bet24 naar Unibet, alsmede de integratie van de bedrijfsvoering. Voorlopig zal het bedrijf normaal blijven opereren onder Bet24. Als onderdeel van de transactie zal Unibet de overdracht van de 45 medewerkers van Nordic Betting Ltd in zijn eigen Maltese onderneming onderbrengen, in overeenstemming met de Maltese wet-en regelgeving, welke van toepassing is op de overname van ondernemingen.

De volledige afronding van de transactie is nog aan goedkeuring onderhevig en zal naar verwachting plaatsvinden voor het einde van het tweede kwartaal van 2012.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares