Unibet Logo

Unibet neemt Bet24 over

Unibet Group plc heeft aangekondigd dat het bookmaker Bet24 gaat overnemen van Nordic Betting Ltd, één van de grotere aanbieders in de online gaming markt in Noord-Europa. Nordic Betting Ltd exploiteert een breed scala aan sport- en gaming producten via een aantal verschillende websites.

Nordic Betting Ltd heeft een bruto jaaromzet van ongeveer € 10,5 miljoen volgens het laatste afgesloten boekjaar op 31 december 2011. De overnameprijs voor het onderdeel Bet24 bedraagt ruim € 11 miljoen.

De Zweedse bookmaker gigant wil de bestaande klanten migreren van Bet24 naar Unibet, alsmede de integratie van de bedrijfsvoering. Voorlopig zal het bedrijf normaal blijven opereren onder Bet24. Als onderdeel van de transactie zal Unibet de overdracht van de 45 medewerkers van Nordic Betting Ltd in zijn eigen Maltese onderneming onderbrengen, in overeenstemming met de Maltese wet-en regelgeving, welke van toepassing is op de overname van ondernemingen.

De volledige afronding van de transactie is nog aan goedkeuring onderhevig en zal naar verwachting plaatsvinden voor het einde van het tweede kwartaal van 2012.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares