Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bookmaker Unibet heeft een aantal weddenschappen gelanceerd, waarbij spelers geld kunnen inzetten op de toekomst van de Antwerp FC. Eind september besliste de rechter in eerste aanleg al over de toekomst van Antwerp FC. In theorie zou de Belgische club ontbonden kunnen worden, hoewel de kans bestaat dat Antwerp FC binnenkort met extra geld over de brug zal komen om op die manier het ergste te kunnen voorkomen. Desalniettemin hebben de problemen de bookmakers van Unibet op ideeën gebracht.

Spelers kunnen inzetten op verschillende weddenschappen en zo aardig wat geld verdienen. Uit de recente noteringen blijkt dat Unibet er van uit gaat dat Antwerp FC dit seizoen zal overleven. Wie denkt dat de voetbalclub uit Antwerpen het ook haalt tot de promotie-eindronde, kan voor elke ingezette euro 2,3 euro terug winnen.

Wordt Antwerp FC kampioen, dan levert dat zelfs meer dan 7 keer je inzet op. Voor wie denkt dat Antwerp FC een slecht sportief seizoen zal draaien, zijn de noteringen aanzienlijk hoger. Zo staat er een notering van 50 tegen 1 op het spelen van de degradatie-eindronde en een notering van 100 tegen 1 voor een rechtstreekse degradatie. De kans dat zowel Antwerp FC en GBA nog voor het einde van dit seizoen zullen fusioneren, noteert een kans van 1 op 66.

Bet3000
Tipbet